Våra apparKontakta ossPlan för releaser
Den här sidan har översatts automatiskt

Välj din nya appSecret Disk

Skapar ytterligare en lösenordsskyddad hemlig disk
Denna app skapar en extra disk på din dator utan extra formatering. Det är en speciell typ av disk som kan dyka upp och försvinna i ditt system med bara ett klick. Åtkomst till den här disken kan skyddas med ett lösenord som gör den mycket privat lagring för dina filer och mappar. Vid strömavbrott låses skivan och försvinner automatiskt. Medan disken är öppen kan du använda den som en vanlig disk, den stöder alla vanliga diskoperationer och stöds av alla andra appar.

Få reda på merSnabb nedladdning

Prevent Restore

Gör raderade filer och mappar omöjliga att återställa
När du tar bort en fil (eller tömmer papperskorgen) markeras den bara som raderad och försvinner från Utforskaren i Windows. Men innehållet i raderade filer finns fortfarande kvar på disken och kan enkelt återställas även efter många år. Vår applikation kommer att radera innehåll från redan raderade filer i några enkla steg. Återhämtning kommer att vara omöjlig.

Få reda på merSnabb nedladdning

Secure Delete

Raderar markerade filer på ett säkert sätt direkt, utan chans till återställning
Alla raderade filer kan återställas även efter tömning av papperskorgen. Vår app låter dig säkert radera filer direkt, så att ingen kommer att kunna återställa dem. Applikationen innehåller flera världskända säkerhetsalgoritmer och kan bearbeta upp till 40 omgångar av överskrivningar över raderade data.

Få reda på merSnabb nedladdning
Missa inte den nya versionen!

Ange din e-postadress nedan så skickar vi ett e-postmeddelande till dig när en ny version av vår app kommer att finnas tillgänglig för nedladdning.Våra appar
Secret Disk
Prevent Restore
Secure Delete
Användbar information
Har du glömt en aktiveringsnyckel?
Företag
Sekretess, cookies och återbetalningspolicyer
Programvarulicensavtal
Webbplatskarta för sökrobotar
Läs mer om säkerhetsstandarder som vi använder i våra appar: