Våra apparKontakta ossPlan för releaser
Den här sidan har översatts automatiskt

Secret Disk

BeskrivningSkärmdumparLadda nerInformationHistoria

Hur fungerar den hemliga disken?


Vår applikation formaterar eller ändrar inte dina befintliga diskpartitioner. Du behöver inte formatera någonting. Vår app skapar virtuell disk på begäran med ett musklick, med hjälp av Microsofts tekniker och standarder. Fysiskt existerar den här disken inte alls, och Windows OS är tillfälligt "ser" den tills den startas om eller stängs av. Eller tills du klickar på knappen "Stäng disken" i vår app.

Alla filer du lagrar på den här disken kommer dock inte att raderas, även när disken försvinner.

Ledigt utrymme för den hemliga disken kommer att tas på begäran från systemdiskens lediga utrymme. Det är därför du inte behöver formatera något för att skapa hemlig disk. Å andra sidan, kom ihåg att om du formaterar systemdisken kommer du också att förstöra innehållet på den hemliga disken.

Hemlig disk är en disk för endast en användare. Till skillnad från andra diskar, som kan bläddras av alla användare av din PC, kan den hemliga disken bläddras av endast en användare som skapade disken.

Du kan begränsa åtkomsten till den hemliga disken med ett lösenord. Observera att vi inte krypterar filer på den hemliga disken. Vi antar att du redan har någon form av diskkryptering aktiverad för systemdisken (till exempel BitLocker ), och vi vill inte göra ett dubbeljobb (även parallell kryptering kan orsaka problem). Om du inte redan har diskkryptering - bör du överväga att ha en nu.


Vilka säkerhetsstandarder är implementerade i våra appar?
Hur döljer man själva applikationen?
Hur fungerar den hemliga disken?
Vi garanterar högsta sekretess och ingen spam
Så här inaktiverar du automatiska uppdateringar i Windows 10 och 11

Missa inte den nya versionen!

Ange din e-postadress nedan så skickar vi ett e-postmeddelande till dig när en ny version av vår app kommer att finnas tillgänglig för nedladdning.Våra appar
Secret Disk
Prevent Restore
Secure Delete
Användbar information
Har du glömt en aktiveringsnyckel?
Företag
Sekretess, cookies och återbetalningspolicyer
Programvarulicensavtal
Webbplatskarta för sökrobotar
Läs mer om säkerhetsstandarder som vi använder i våra appar: