Våra apparKontakta ossPlan för releaser
Den här sidan har översatts automatiskt

Vi garanterar högsta sekretess och ingen spam


När du prenumererar på vår kostnadsfria aviseringstjänst via e-post kommer du att ge oss din e-postadress. Detta är personlig information och nedan förklarar vi hur vi kommer att använda dem. För integritet är viktigt.

Först och främst kommer din e-postadress att lagras på vår server som ligger i USA. För det andra har endast två auktoriserade personer tillgång till privata data på den servern. Dessa vår personal. Och bara när visst underhåll är nödvändigt, inte hela tiden. All åtkomst loggas.

Vi delar inte, handlar med eller säljer e-postadresser som människor tillhandahåller oss. Garanterat. Det betyder att du bara uppger din adress till oss och endast till oss. Ingen kommer att veta.

Varje e-postmeddelande från oss kommer endast att innehålla information om begärd tjänst, det kommer inte att inkludera marknadsföring av andra produkter eller tjänster.

Varje e-postmeddelande från oss kommer att ha en länk längst ner i meddelandet för att konfigurera eller avbryta din prenumeration. Om du klickar på den kommer du att kunna ändra vissa inställningar, inklusive språket för framtida meddelanden. Eller så kan du säga upp din prenumeration helt.

Varje avbokningsförfrågan kommer att behandlas omedelbart, men du kan fortfarande få några e-postmeddelanden från oss inom 3 dagar efter avbokningen, eftersom e-postkön kan vara mycket stor.

Efter uppsägning av din prenumeration kommer din e-postadress att markeras i vår databas som "inaktiverad" för att förhindra framtida utskick. Du kan dock prenumerera igen när som helst senare. Om du vill att din adress helt ska tas bort från vår databas, vänligen kontakta oss.


Hur rensar man innehållet i MFT-tabellen? (Prevent Restore)
Hjälp oss att översätta för personer från ditt land
Hur fungerar den hemliga disken? (Secret Disk)
Varför är alternativet att rensa MFT-tabellen viktigt och alltid aktiverat? (Prevent Restore)
Hur kan den här appen förhindra återställning av raderade filer? (Prevent Restore)

Missa inte den nya versionen!

Ange din e-postadress nedan så skickar vi ett e-postmeddelande till dig när en ny version av vår app kommer att finnas tillgänglig för nedladdning.Våra appar
Secret Disk
Prevent Restore
Secure Delete
Användbar information
Har du glömt en aktiveringsnyckel?
Företag
Sekretess, cookies och återbetalningspolicyer
Programvarulicensavtal
Webbplatskarta för sökrobotar
Läs mer om säkerhetsstandarder som vi använder i våra appar: