Våra apparKontakta ossPlan för releaser
Den här sidan har översatts automatiskt

Secure Delete

BeskrivningSkärmdumparLadda nerInformationHistoria

Raderar markerade filer på ett säkert sätt


Denna programvara är ett effektivt verktyg för att säkert radera filer och mappar permanent. När den här programvaran har använts hamnar de valda filerna och mapparna inte i papperskorgen och kommer inte att kunna återställas. Användare har flera säkerhetsalternativ så att du kan välja vilken säkerhetsnivå du behöver, vilket kommer att återspegla bearbetningshastigheten.

Denna applikation kan användas på tre sätt. (1) Dra och släpp de filer eller mappar som du vill ska raderas på ett säkert sätt till huvudfönstret. (2) Välj de nödvändiga filerna genom att klicka på Lägg till filer på huvudskärmen. Eller (3) välj valfri fil eller mapp i Utforskaren i Windows och välj alternativet Skicka till och klicka sedan på Secure Deleter .

Ladda ner nu
Bara för att vårt gränssnitt är enkelt betyder det inte att det saknar kvalitet. Det är helt tvärtom i vårt fall. Det enkla gränssnittet utformades för att vara så för att göra det enklare för nyare användare. Inom programvaran finns det många kraftfulla algoritmer i spel för att förstöra data. Så även om du är en ny användare kan du vara säker på att du förstår hur du får maximal säkerhet som möjligt.

Ladda ner nuMissa inte den nya versionen!

Ange din e-postadress nedan så skickar vi ett e-postmeddelande till dig när en ny version av vår app kommer att finnas tillgänglig för nedladdning.Våra appar
Secret Disk
Prevent Restore
Secure Delete
Användbar information
Har du glömt en aktiveringsnyckel?
Företag
Sekretess, cookies och återbetalningspolicyer
Programvarulicensavtal
Webbplatskarta för sökrobotar
Läs mer om säkerhetsstandarder som vi använder i våra appar: