Naše aplikacijeKontaktiraj nasNačrt izpustov
Ta stran je bila samodejno prevedena

Izberite svojo novo aplikacijoSecret Disk

Ustvari dodatno tajno disketo, zaščiteno z geslom
Ta aplikacija ustvari dodaten disk v vašem računalniku brez dodatnega formatiranja. To je posebna vrsta diska, ki se lahko pojavi in izgine v vašem sistemu z enim klikom. Dostop do tega diska je mogoče zaščititi z geslom, zaradi česar je zelo zasebno shranjevanje vaših datotek in map. V primeru izpada električne energije se disk samodejno zaklene in izgine. Medtem ko je disk odprt, ga lahko uporabljate kot običajen disk, podpira vse standardne diskovne operacije in ga podpirajo vse druge aplikacije.

Izvedi večHiter prenos

Prevent Restore

Izbrisanih datotek in map ni mogoče obnoviti
Ko izbrišete datoteko (ali izpraznite koš), je samo označena kot izbrisana in izgine iz Raziskovalca. Toda vsebina izbrisane datoteke še vedno obstaja na disku in jo je mogoče enostavno obnoviti tudi po več letih. Naša aplikacija bo v nekaj preprostih korakih izbrisala vsebino že izbrisanih datotek. Okrevanje bo nemogoče.

Izvedi večHiter prenos

Secure Delete

Varno neposredno izbriše izbrane datoteke, brez možnosti obnovitve
Vse izbrisane datoteke je mogoče obnoviti tudi po praznjenju koša. Naša aplikacija vam bo omogočila neposredno brisanje datotek, tako da jih nihče ne bo mogel obnoviti. Aplikacija vključuje več svetovno znanih varnostnih algoritmov in lahko obdela do 40 prehodov prepisov čez izbrisane podatke.

Izvedi večHiter prenos
Ne zamudite nove različice!

Spodaj vnesite svoj e-poštni naslov in poslali vam bomo e-poštno sporočilo, ko bo nova različica naše aplikacije na voljo za prenos.Naše aplikacije
Secret Disk
Prevent Restore
Secure Delete
Koristne informacije
Ste pozabili aktivacijski ključ?
Podjetje
Politika zasebnosti, piškotkov in vračil
Licenčna pogodba za programsko opremo
Zemljevid spletnega mesta za spletne pajke
Več o varnostnih standardih, ki jih uporabljamo v naših aplikacijah: