Naše aplikacijeKontaktiraj nasNačrt izpustov
Ta stran je bila samodejno prevedena
Če iščete licenčno pogodbo za končnega uporabnika, kliknite tukaj.

Politika zasebnosti


Medtem ko uporabljate naše izdelke in storitve, o vas ne zbiramo nobenih osebnih podatkov. Zagotovljena popolna zasebnost.
Edini podatki, ki jih lahko zahtevamo, zbiramo in hranimo, je vaš e-poštni naslov. In samo, če se izrecno odločite, da se naročite na naše novice ali kupite naš izdelek.
Zberemo lahko nekatere tehnične podatke, kot je različica operacijskega sistema na vašem računalniku, uporabljeni jezik itd. Te informacije so tehnične, neosebne in anonimne. Pomaga nam zbirati splošne statistike, da razumemo vaše potrebe in ustvarimo boljše izdelke.


Pravilnik o datotekah piškotkov


Ker je naše spletno mesto večjezično, bomo med vašim obiskom v vaš brskalnik namestili majhno datoteko piškotkov. Ta piškotek si bo zapomnil jezik, ki ste ga uporabljali za brskanje po našem spletnem mestu. Tako vas bomo naslednjič, ko boste obiskali našo stran, samodejno preusmerili na stran s predhodno izbranim jezikom. V datoteki piškotkov ne bodo shranjeni nobeni drugi podatki. Cenimo vašo zasebnost.
Piškotke za naše spletno mesto lahko onemogočite (ali blokirate) z nastavitvami vašega brskalnika.
Uporabljamo tudi storitve tretjih oseb, kot so Google Adsense, Google Analytics, 2checkout, Paddle, PayPal. Prav tako lahko na vaš računalnik namestijo nekaj piškotkov pod našim imenom. Za več informacij o njihovih pravilnikih o zasebnosti obiščite njihova spletna mesta.


Politika vračil


Če niste zadovoljni, imate 30 dni časa, da zahtevate polno povračilo za naše izdelke ali storitve. Brez vprašanj, samo uporabite kontaktni obrazec na naši spletni strani, da nas kontaktirate, vključite svoj ID nakupa in povejte, da želite prejeti svoj denar nazaj. Hvaležni bomo, če nam boste povedali razlog, vendar to ni obvezno.

Ne zamudite nove različice!

Spodaj vnesite svoj e-poštni naslov in poslali vam bomo e-poštno sporočilo, ko bo nova različica naše aplikacije na voljo za prenos.Naše aplikacije
Secret Disk
Prevent Restore
Secure Delete
Koristne informacije
Ste pozabili aktivacijski ključ?
Podjetje
Politika zasebnosti, piškotkov in vračil
Licenčna pogodba za programsko opremo
Zemljevid spletnega mesta za spletne pajke
Več o varnostnih standardih, ki jih uporabljamo v naših aplikacijah: