Naše aplikacijeKontaktiraj nasNačrt izpustov
Ta stran je bila samodejno prevedena

Secret Disk

OpisPosnetki zaslonaPrenesiInformacijeZgodovina

Kako deluje tajni disk?


Naša aplikacija ne formatira ali spreminja vaših obstoječih diskovnih particij. Ničesar vam ni treba formatirati. Naša aplikacija ustvari virtualni disk na zahtevo z enim klikom miške z uporabo Microsoftovih tehnik in standardov. Fizično ta disk sploh ne obstaja in Windows OS ga začasno "vidi" do ponovnega zagona ali zaustavitve. Ali dokler ne kliknete gumba "Zapri disk" v naši aplikaciji.

Vse datoteke, ki jih boste shranili na ta disk, pa ne bodo izbrisane, tudi ko disk izgine.

Prosti prostor za tajni disk bo na zahtevo zajet iz prostega prostora na sistemskem disku. Zato vam za ustvarjanje skrivnega diska ni treba ničesar formatirati. Po drugi strani pa ne pozabite, če boste formatirali sistemski disk, boste uničili tudi vsebino tajnega diska.

Secret disk je disk samo za enega uporabnika. Za razliko od drugih diskov, po katerih lahko brskajo vsi uporabniki vašega računalnika, lahko po skrivnem disku brska samo en uporabnik, ki je disk naredil.

Dostop do skrivnega diska lahko omejite z geslom. Upoštevajte, da datotek na skrivnem disku ne šifriramo. Predvidevamo, da imate že omogočeno neko vrsto šifriranja diska za sistemski disk (na primer BitLocker ), in ne želimo opraviti dvojnega dela (tudi vzporedno šifriranje lahko povzroči težave). Če še nimate šifriranja diska - razmislite o tem, da bi ga imeli zdaj.


Kako deluje tajni disk?
Pomagajte nam prevesti za ljudi iz vaše države
Kateri varnostni standardi so implementirani v naše aplikacije?
Kako onemogočiti samodejne posodobitve v sistemih Windows 10 in 11
Kako skriti samo aplikacijo?

Ne zamudite nove različice!

Spodaj vnesite svoj e-poštni naslov in poslali vam bomo e-poštno sporočilo, ko bo nova različica naše aplikacije na voljo za prenos.Naše aplikacije
Secret Disk
Prevent Restore
Secure Delete
Koristne informacije
Ste pozabili aktivacijski ključ?
Podjetje
Politika zasebnosti, piškotkov in vračil
Licenčna pogodba za programsko opremo
Zemljevid spletnega mesta za spletne pajke
Več o varnostnih standardih, ki jih uporabljamo v naših aplikacijah: