Naše aplikacijeKontaktiraj nasNačrt izpustov
Ta stran je bila samodejno prevedena

Zagotavljamo vrhunsko zasebnost in brez neželene pošte


Ko se naročite na našo brezplačno storitev obveščanja po e-pošti, nam boste posredovali svoj e-poštni naslov. To so osebni podatki in spodaj pojasnjujemo, kako jih bomo uporabili. Ker je zasebnost pomembna.

Prvič, vaš e-poštni naslov bo shranjen na našem strežniku, ki se nahaja v ZDA. Drugič, samo dve pooblaščeni osebi imata dostop do zasebnih podatkov na tem strežniku. To je naše osebje. In le, ko je potrebno nekaj vzdrževanja, ne ves čas. Vsak dostop zabeležen.

Ne delimo, trgujemo ali prodajamo e-poštnih naslovov, ki nam jih posredujejo ljudje. Zagotovljeno. To pomeni, da svoj naslov posredujete samo nam in samo nam. Nihče ne bo vedel.

Vsako naše e-poštno sporočilo bo vsebovalo le informacije o zahtevani storitvi, ne bo vključevalo promocije drugih izdelkov ali storitev.

Vsako naše e-poštno sporočilo bo na dnu sporočila vsebovalo povezavo za konfiguracijo ali preklic naročnine. Če ga kliknete, boste lahko spremenili nekatere nastavitve, vključno z jezikom prihodnjih sporočil. Lahko pa popolnoma prekličete naročnino.

Vsaka zahteva za preklic bo obdelana takoj, vendar pa lahko nekaj e-poštnih sporočil od nas še vedno prejmete v 3 dneh po preklicu, ker je čakalna vrsta e-pošte lahko zelo velika.

Po preklicu vaše naročnine bo vaš e-poštni naslov v naši bazi podatkov označen kot "onemogočen", da preprečimo vsa prihodnja pošiljanja. Vendar se lahko kadar koli pozneje znova naročite. Če želite, da se vaš naslov v celoti odstrani iz naše podatkovne baze, se obrnite na nas.


Zakaj je izbrisane datoteke še vedno mogoče obnoviti? (Prevent Restore)
Kako počistiti vsebino tabele MFT? (Prevent Restore)
Zakaj je možnost za čiščenje tabele MFT pomembna in vedno omogočena? (Prevent Restore)
Zakaj je pomembno število ciklov prepisovanja? (Prevent Restore)
Kako onemogočiti samodejne posodobitve v sistemih Windows 10 in 11

Ne zamudite nove različice!

Spodaj vnesite svoj e-poštni naslov in poslali vam bomo e-poštno sporočilo, ko bo nova različica naše aplikacije na voljo za prenos.Naše aplikacije
Secret Disk
Prevent Restore
Secure Delete
Koristne informacije
Ste pozabili aktivacijski ključ?
Podjetje
Politika zasebnosti, piškotkov in vračil
Licenčna pogodba za programsko opremo
Zemljevid spletnega mesta za spletne pajke
Več o varnostnih standardih, ki jih uporabljamo v naših aplikacijah: