Naše aplikacijeKontaktiraj nasNačrt izpustov
Ta stran je bila samodejno prevedena

Prevent Restore

OpisPosnetki zaslonaPrenesiInformacijeZgodovina🚀 Različica Pro

Izbrisanih datotek ni mogoče obnoviti


Ko izbrišete datoteko ali mapo (ali izpraznite koš), je samo označena kot izbrisana in izgine s seznama v Raziskovalcu. Toda vsebina izbrisane datoteke še vedno obstaja na disku in jo je mogoče enostavno obnoviti v več letih. Na vašem računalniku je morda že na tisoče izbrisanih datotek, katerih vsebina je še vedno na vašem disku. Pomislite, koliko datotek je ostalo "izbrisanih" na vseh tistih izmenljivih shrambah, ki ste jih nekomu dali?

Obstaja samo ena (in na srečo preprosta) rešitev za preprečitev obnovitve že izbrisanih datotek - prepisovanje vsega prostega prostora na disku, kjer je vsebina izbrisanih datotek z nekaterimi naključnimi podatki. Tako bo vsebina starih datotek nadomeščena z novimi informacijami in stare stvari bodo za vedno izginile.

Prenesi zdaj
Naša aplikacija bo to naredila namesto vas v nekaj preprostih korakih. Ne glede na to, ali je to notranji disk ali izmenljivi pomnilnik, kot je bliskovni pogon. Poleg tega bo naša aplikacija odstranila izbrisane zapise v MFT. Implementiramo številne varnostne algoritme, ki vam pomagajo doseči vrhunsko zasebnost. Prav tako lahko izvedete ne samo enega, ampak več ciklov prepisovanja, da se prepričate, da so bili podatki popolnoma izbrisani.

Prenesi zdajNe zamudite nove različice!

Spodaj vnesite svoj e-poštni naslov in poslali vam bomo e-poštno sporočilo, ko bo nova različica naše aplikacije na voljo za prenos.Naše aplikacije
Secret Disk
Prevent Restore
Secure Delete
Koristne informacije
Ste pozabili aktivacijski ključ?
Podjetje
Politika zasebnosti, piškotkov in vračil
Licenčna pogodba za programsko opremo
Zemljevid spletnega mesta za spletne pajke
Več o varnostnih standardih, ki jih uporabljamo v naših aplikacijah: