Aplicațiile noastreContactaţi-nePlanul de lansări
Această pagină a fost tradusă automat

Alege noua ta aplicațieSecret Disk

Creează un disc secret suplimentar protejat prin parolă
Această aplicație creează un disc suplimentar pe computer fără formatare suplimentară. Este un tip special de disc, care poate apărea și dispărea în sistemul dvs. cu un singur clic. Accesul la acest disc poate fi protejat printr-o parolă, ceea ce face ca acesta să fie stocat foarte privat pentru fișierele și folderele dvs. În caz de pană de curent, discul se blochează și dispare automat. În timp ce discul este deschis, îl puteți folosi ca un disc normal, acceptă toate operațiunile standard de disc și este acceptat de toate celelalte aplicații.

Află mai multeDescărcare rapidă

Prevent Restore

Face fișierele și folderele șterse irecuperabile
Când ștergeți un fișier (sau goliți Coșul de reciclare), acesta este doar marcat ca șters și dispare din Windows Explorer. Dar conținutul fișierului șters încă există pe disc și poate fi recuperat cu ușurință chiar și după mulți ani. Aplicația noastră va șterge conținutul fișierelor deja șterse în câțiva pași simpli. Recuperarea va fi imposibilă.

Află mai multeDescărcare rapidă

Secure Delete

Șterge în siguranță fișierele selectate direct, fără șansa de recuperare
Orice fișiere șterse pot fi recuperate chiar și după golirea Coșului de reciclare. Aplicația noastră vă va permite să vă asigurați direct ștergerea fișierelor, astfel încât nimeni să nu le poată restaura. Aplicația include mai mulți algoritmi de securitate cunoscuți în lume și poate procesa până la 40 de treceri de suprascrie peste datele șterse.

Află mai multeDescărcare rapidă
Nu rata noua versiune!

Introdu adresa ta de e-mail mai jos și îți vom trimite un e-mail când o nouă versiune a aplicației noastre va fi disponibilă pentru descărcare.Aplicațiile noastre
Secret Disk
Prevent Restore
Secure Delete
Informații utile
Ați uitat o cheie de activare?
Companie
Politici de confidențialitate, cookie-uri și rambursare
Acord de licență software
Harta site-ului pentru crawlerele web
Aflați mai multe despre standardele de securitate pe care le folosim în aplicațiile noastre: