Aplicațiile noastreContactaţi-nePlanul de lansări
Această pagină a fost tradusă automat

Despre compania noastră


Era anul 2002. A fost prima aplicație mică „X-Eraser” care a fost publicată pe o găzduire gratuită. Aplicația conținea doar 5 casete de selectare și un buton. De îndată ce devine clar că nu există concurenți chiar și pentru o astfel de aplicație simplă, am mers înainte.

Prima aplicație minunată a fost lansată mai târziu în același an. Și apoi încă una și alta. De câteva ori am făcut re-branding aplicațiile și compania noastră (mai multe titluri de aplicații și nume de domenii).

Modelul de afaceri al produselor noastre este un software gratuit cu unele funcții premium plătite. Mai mult de jumătate din personalul nostru lucrează de la distanță în multe părți ale lumii.

20 de ani mai târziu, continuăm să ne facem afacerile cu peste 20 de aplicații lansate de la prima noastră aplicație. Echipa noastră este un grup de oameni talentați din Europa de Est, India, Franța, Rusia și Germania. Contabilitate si management situat in Egipt. Carduri de credit procesate de birourile din Marea Britanie și SUA. Biroul din China este în prezent în curs de dezvoltare.


SEQET LTD 701 Cornell Drive, Unit F9 - P774517, Wilmington, DE, 19801

Nu rata noua versiune!

Introdu adresa ta de e-mail mai jos și îți vom trimite un e-mail când o nouă versiune a aplicației noastre va fi disponibilă pentru descărcare.Aplicațiile noastre
Secret Disk
Prevent Restore
Secure Delete
Informații utile
Ați uitat o cheie de activare?
Companie
Politici de confidențialitate, cookie-uri și rambursare
Acord de licență software
Harta site-ului pentru crawlerele web
Aflați mai multe despre standardele de securitate pe care le folosim în aplicațiile noastre: