Aplicațiile noastreContactaţi-nePlanul de lansări
Această pagină a fost tradusă automat

Secret Disk

DescriereCapturi de ecranDescarcainformațieIstorie

Cum funcționează discul secret?


Aplicația noastră nu formatează și nu modifică partițiile existente de disc. Nu trebuie să formatați nimic. Aplicația noastră creează disc virtual la cerere cu un singur clic de mouse, folosind tehnicile și standardele Microsoft. Din punct de vedere fizic, acest disc nu există deloc, iar sistemul de operare Windows este temporar „văd” până la repornire sau oprire. Sau până când faceți clic pe butonul „Închideți discul” din aplicația noastră.

Cu toate acestea, fișierele pe care le veți stoca pe acest disc nu vor fi șterse, chiar și atunci când discul dispare.

Spațiul liber pentru discul secret va fi luat la cerere din spațiul liber al discului de sistem. De aceea, nu trebuie să formatați nimic pentru a crea un disc secret. Pe de altă parte, amintiți-vă, dacă formatați discul de sistem, veți distruge și conținutul discului secret.

Discul secret este un disc pentru un singur utilizator. Spre deosebire de alte discuri, care pot fi răsfoite de toți utilizatorii computerului dvs., discul secret poate fi căutat de un singur utilizator care a creat discul.

Puteți limita accesul la discul secret cu o parolă. Vă rugăm să rețineți că nu criptăm fișierele de pe discul secret. Presupunem că aveți deja un fel de criptare a discului activat pentru discul de sistem (de exemplu, BitLocker ) și nu dorim să facem o treabă dublă (de asemenea, criptarea paralelă poate cauza probleme). Dacă nu aveți deja criptarea discului - ar trebui să vă gândiți să aveți una acum.


Garantăm confidențialitate maximă și fără spam
Cum să ascundeți aplicația în sine?
Ajută-ne să traducăm pentru oameni din țara ta
Ce standarde de securitate sunt implementate în aplicațiile noastre?
Cum să dezactivați actualizările automate în Windows 10 și 11

Nu rata noua versiune!

Introdu adresa ta de e-mail mai jos și îți vom trimite un e-mail când o nouă versiune a aplicației noastre va fi disponibilă pentru descărcare.Aplicațiile noastre
Secret Disk
Prevent Restore
Secure Delete
Informații utile
Ați uitat o cheie de activare?
Companie
Politici de confidențialitate, cookie-uri și rambursare
Acord de licență software
Harta site-ului pentru crawlerele web
Aflați mai multe despre standardele de securitate pe care le folosim în aplicațiile noastre: