Aplicațiile noastreContactaţi-nePlanul de lansări
Această pagină a fost tradusă automat

Ajută-ne să traducăm pentru oameni din țara ta


După cum puteți observa, aplicația noastră are peste 30 de limbi, dar multe dintre ele au fost traduse folosind traducătorul automat. Astfel, unele traduceri sunt greu de citit pentru om, deoarece traducerea automată de obicei „așa așa”.

Poți ajuta oamenii din țara ta traducând aplicația noastră în propria ta limbă. Este o practică comună pe internet și îți va lua doar o oră din timpul tău.

Tot ceea ce aveți nevoie se află deja în folderul fișierelor de program, unde aplicația noastră a fost instalată pe computer. În cele două subdosare:
• Framework\Languages
• Application\Languages

Veți vedea multe fișiere text acolo. Găsiți cel pentru limba dvs., deschideți-l folosind Notepad și editați-l ca text obișnuit.

Note speciale:

Fișierele de limbă sunt fișiere ini. Fiecare frază situată pe fiecare linie proprie, nu rupe linia, chiar dacă este prea lungă. NU traduceți prima parte a liniei (partea din stânga), este separată de traducere (partea din dreapta) prin semnul egal „=".

Vă rugăm să ne contactați mai întâi, înainte de traducere, deoarece unele limbi pot fi deja în curs de desfășurare, astfel încât nu trebuie să faceți această lucrare de două ori.

Vă rugăm să rețineți că în acest moment nu vă putem plăti pentru această lucrare, deoarece aplicațiile sunt gratuite în proporție de 99%.


Ce standarde de securitate sunt implementate în aplicațiile noastre?
Cum să curățați conținutul tabelului MFT? (Prevent Restore)
De ce este importantă și întotdeauna activată opțiunea de curățare a tabelului MFT? (Prevent Restore)
Cum să dezactivați actualizările automate în Windows 10 și 11
De ce este important numărul de cicluri de suprascriere? (Prevent Restore)

Nu rata noua versiune!

Introdu adresa ta de e-mail mai jos și îți vom trimite un e-mail când o nouă versiune a aplicației noastre va fi disponibilă pentru descărcare.Aplicațiile noastre
Secret Disk
Prevent Restore
Secure Delete
Informații utile
Ați uitat o cheie de activare?
Companie
Politici de confidențialitate, cookie-uri și rambursare
Acord de licență software
Harta site-ului pentru crawlerele web
Aflați mai multe despre standardele de securitate pe care le folosim în aplicațiile noastre: