Aplicațiile noastreContactaţi-nePlanul de lansări
Această pagină a fost tradusă automat

Garantăm confidențialitate maximă și fără spam


Când vă abonați la serviciul nostru gratuit de notificare prin e-mail, ne veți furniza adresa dvs. de e-mail. Acestea sunt informații personale și mai jos vă explicăm cum le vom folosi. Pentru că confidențialitatea este importantă.

În primul rând, adresa dumneavoastră de e-mail va fi stocată pe serverul nostru care se află în SUA. În al doilea rând, doar două persoane autorizate au acces la datele private de pe acel server. Acestea sunt personalul nostru. Și numai atunci când este necesară o întreținere, nu tot timpul. Orice acces înregistrat.

Nu distribuim, comercializăm sau vindem adresele de e-mail pe care oamenii ni le oferă. Garantat. Asta înseamnă că ne dați adresa dvs. doar nouă și numai nouă. Nimeni nu va ști.

Fiecare mesaj de e-mail de la noi va conține informații numai despre serviciul solicitat, nu va include promovarea altor produse sau servicii.

Fiecare mesaj de e-mail de la noi va avea un link în partea de jos a mesajului pentru a vă configura sau anula abonamentul. Dacă veți face clic pe el, veți putea schimba unele preferințe, inclusiv limba mesajelor viitoare. Sau vă puteți anula complet abonamentul.

Orice cerere de anulare va fi procesată imediat, cu toate acestea, este posibil să primiți în continuare câteva e-mailuri de la noi în termen de 3 zile de la anulare, deoarece coada de e-mailuri poate fi foarte mare.

După anularea abonamentului, adresa dumneavoastră de e-mail va fi marcată în baza noastră de date ca „dezactivată” pentru a preveni trimiterile viitoare. Cu toate acestea, vă puteți abona din nou oricând ulterior. Dacă doriți ca adresa dvs. să fie complet eliminată din baza noastră de date, vă rugăm să ne contactați.


Cum poate împiedica această aplicație recuperarea fișierelor șterse? (Prevent Restore)
Cum să ascundeți aplicația în sine? (Secret Disk)
Cum să curățați conținutul tabelului MFT? (Prevent Restore)
Cum funcționează discul secret? (Secret Disk)
De ce este important numărul de cicluri de suprascriere? (Prevent Restore)

Nu rata noua versiune!

Introdu adresa ta de e-mail mai jos și îți vom trimite un e-mail când o nouă versiune a aplicației noastre va fi disponibilă pentru descărcare.Aplicațiile noastre
Secret Disk
Prevent Restore
Secure Delete
Informații utile
Ați uitat o cheie de activare?
Companie
Politici de confidențialitate, cookie-uri și rambursare
Acord de licență software
Harta site-ului pentru crawlerele web
Aflați mai multe despre standardele de securitate pe care le folosim în aplicațiile noastre: