Våre apperKontakt ossPlan over utgivelser
Denne siden er oversatt automatisk

Secret Disk

BeskrivelseSkjermbildernedlastingInformasjonHistorie

Hvordan fungerer den hemmelige disken?


Vår applikasjon formaterer eller endrer ikke dine eksisterende diskpartisjoner. Du trenger ikke formatere noe. Appen vår lager virtuell disk etter behov med ett museklikk, ved å bruke Microsofts teknikker og standarder. Fysisk eksisterer ikke denne disken i det hele tatt, og Windows OS er midlertidig "ser" den til omstart eller avslutning. Eller til du klikker på knappen "Lukk disken" i appen vår.

Alle filer du vil lagre på denne disken vil imidlertid ikke bli slettet, selv når disken forsvinner.

Ledig plass for den hemmelige disken vil bli tatt på forespørsel fra systemdiskens ledige plass. Det er derfor du ikke trenger å formatere noe for å lage hemmelig disk. På en annen side, husk at hvis du formaterer systemdisken, vil du også ødelegge innholdet på den hemmelige disken.

Hemmelig disk er en disk for kun én bruker. I motsetning til andre disker, som kan bla gjennom alle brukere av PC-en din, kan den hemmelige disken bla gjennom kun én bruker som har laget disken.

Du kan begrense tilgangen til den hemmelige disken med et passord. Vær oppmerksom på at vi ikke krypterer filer på den hemmelige disken. Vi antar at du allerede har en slags diskkryptering aktivert for systemdisken (for eksempel BitLocker ), og vi ønsker ikke å gjøre en dobbeltjobb (også parallell kryptering kan forårsake problemer). Hvis du ikke allerede har diskkryptering - bør du vurdere å ha en nå.


Slik deaktiverer du automatiske oppdateringer i Windows 10 og 11
Vi garanterer topp personvern og ingen spamming
Hvilke sikkerhetsstandarder er implementert i appene våre?
Hvordan fungerer den hemmelige disken?
Hjelp oss med å oversette for folk fra ditt land

Ikke gå glipp av ny versjon!

Skriv inn e-postadressen din nedenfor, så sender vi deg en e-post når en ny versjon av appen vår vil være tilgjengelig for nedlasting.Våre apper
Secret Disk
Prevent Restore
Secure Delete
Nyttig informasjon
Glemt en aktiveringsnøkkel?
Selskap
Personvern, informasjonskapsler og refusjonspolitikk
Programvarelisensavtale
Sitemap for webcrawlere
Finn ut mer om sikkerhetsstandarder som vi bruker i appene våre: