Våre apperKontakt ossPlan over utgivelser
Denne siden er oversatt automatisk

Prevent Restore

BeskrivelseSkjermbildernedlastingInformasjonHistorie🚀 Versjon Pro

Gjør slettede filer ugjenopprettelige


Når du sletter en fil eller mappe (eller tømmer papirkurven) blir den bare merket som slettet og forsvinner fra listen i Windows Utforsker. Men innholdet i slettede filer finnes fortsatt på disken og kan enkelt gjenopprettes i løpet av mange år. Du kan ha tusenvis av allerede slettede filer på PC-en din, og innholdet ligger fortsatt på disken din. Tenk, hvor mange filer som er "slettet" på alle de flyttbare lagringene du ga til noen?

Det er bare én (og heldigvis enkel) løsning for å forhindre gjenoppretting av allerede slettede filer - å overskrive all ledig diskplass der innholdet i slettede filer ligger med noen tilfeldige data. Dermed vil innholdet i gamle filer erstattes av en ny informasjon, og de gamle tingene vil forsvinne for alltid.

Last ned nå
Vår applikasjon vil gjøre dette for deg i noen få enkle trinn. Uansett om dette er en intern disk eller flyttbar lagring, for eksempel en flash-stasjon. Appen vår vil også fjerne slettede poster i MFT. Vi implementerer mange sikkerhetsalgoritmer for å hjelpe deg med å oppnå topp personvern. Du kan også utføre ikke bare én, men flere sykluser med overskriving for å sikre at data er slettet fullstendig.

Last ned nåIkke gå glipp av ny versjon!

Skriv inn e-postadressen din nedenfor, så sender vi deg en e-post når en ny versjon av appen vår vil være tilgjengelig for nedlasting.Våre apper
Secret Disk
Prevent Restore
Secure Delete
Nyttig informasjon
Glemt en aktiveringsnøkkel?
Selskap
Personvern, informasjonskapsler og refusjonspolitikk
Programvarelisensavtale
Sitemap for webcrawlere
Finn ut mer om sikkerhetsstandarder som vi bruker i appene våre: