Våre apperKontakt ossPlan over utgivelser
Denne siden er oversatt automatisk

Secure Delete

BeskrivelseSkjermbildernedlastingInformasjonHistorie

Sletter valgte filer på en sikker måte


Denne programvaren er et effektivt verktøy for sikker sletting av filer og mapper permanent. Når denne programvaren har blitt brukt, går ikke de valgte filene og mappene til papirkurven og vil ikke kunne gjenopprettes. Brukere har flere sikkerhetsalternativer som lar deg velge sikkerhetsnivået du trenger, noe som gjenspeiler behandlingshastigheten.

Denne applikasjonen kan brukes på tre måter. (1) Dra og slipp filene eller mappene som du ønsker skal slettes sikkert til hovedvinduet. (2) Velg de nødvendige filene ved å klikke på Legg til filer på hovedskjermen. Eller (3) velg hvilken som helst fil eller mappe i Windows Utforsker og velg Send til-alternativet, og klikk deretter på Secure Deleter .

Last ned nå
Bare fordi grensesnittet vårt er enkelt, betyr det ikke at det mangler kvalitet. Det er helt motsatt i vårt tilfelle. Det enkle grensesnittet ble designet for å være slik for å gjøre det enklere for nyere brukere. Innenfor programvaren er det mange kraftige algoritmer i spill for dataødeleggelse. Så selv om du er en ny bruker, kan du være sikker på at du forstår hvordan du får maksimal sikkerhet som mulig.

Last ned nåIkke gå glipp av ny versjon!

Skriv inn e-postadressen din nedenfor, så sender vi deg en e-post når en ny versjon av appen vår vil være tilgjengelig for nedlasting.Våre apper
Secret Disk
Prevent Restore
Secure Delete
Nyttig informasjon
Glemt en aktiveringsnøkkel?
Selskap
Personvern, informasjonskapsler og refusjonspolitikk
Programvarelisensavtale
Sitemap for webcrawlere
Finn ut mer om sikkerhetsstandarder som vi bruker i appene våre: