Onze appsNeem contact met ons opPlan van releases
Deze pagina is automatisch vertaald

Kies je nieuwe appSecret Disk

Maakt een extra met een wachtwoord beveiligde geheime schijf
Deze app maakt een extra schijf op uw computer zonder extra formattering. Het is een speciaal soort schijf, die met slechts één klik in uw systeem kan verschijnen en verdwijnen. De toegang tot deze schijf kan worden beveiligd met een wachtwoord, waardoor het een zeer persoonlijke opslag is voor uw bestanden en mappen. Bij stroomuitval wordt de schijf vergrendeld en verdwijnt deze automatisch. Terwijl de schijf open is, kunt u deze als een normale schijf gebruiken, hij ondersteunt alle standaard schijfbewerkingen en wordt ondersteund door alle andere apps.

Meer te weten komenSnel downloaden

Prevent Restore

Maakt verwijderde bestanden en mappen onherstelbaar
Wanneer u een bestand verwijdert (of de Prullenbak leegt), wordt het gemarkeerd als verwijderd en verdwijnt het uit de Windows Verkenner. Maar de inhoud van het verwijderde bestand staat nog steeds op de schijf en kan zelfs na vele jaren gemakkelijk worden hersteld. Onze applicatie zal de inhoud van reeds verwijderde bestanden in een paar eenvoudige stappen wissen. Herstel zal onmogelijk zijn.

Meer te weten komenSnel downloaden

Secure Delete

Wist veilig geselecteerde bestanden direct, zonder kans op herstel
Alle verwijderde bestanden kunnen worden hersteld, zelfs na het legen van de Prullenbak. Met onze app kunt u veilig bestanden direct wissen, zodat niemand ze kan herstellen. Applicatie bevat verschillende wereldberoemde beveiligingsalgoritmen en kan tot 40 keer overschrijven over verwijderde gegevens verwerken.

Meer te weten komenSnel downloaden
Mis de nieuwe versie niet!

Voer hieronder uw e-mailadres in en we sturen u een e-mail wanneer er een nieuwe versie van onze app beschikbaar is om te downloaden.Onze apps
Secret Disk
Prevent Restore
Secure Delete
Nuttige informatie
Activeringssleutel vergeten?
Bedrijf
Privacy, cookies en restitutiebeleid
Softwarelicentieovereenkomst
Sitemap voor webcrawlers
Meer informatie over beveiligingsstandaarden die we gebruiken in onze apps: