Onze appsNeem contact met ons opPlan van releases
Deze pagina is automatisch vertaald

Over ons bedrijf


Het was het jaar 2002. Het was de eerste kleine applicatie "X-Eraser" die op een gratis hosting werd gepubliceerd. App bevatte slechts 5 selectievakjes en één knop. Zodra duidelijk wordt dat er geen concurrenten zijn, zelfs niet voor zo'n eenvoudige app, zijn we doorgegaan.

De eerste geweldige app werd later in hetzelfde jaar uitgebracht. En dan nog een en nog een. Verschillende keren hebben we onze apps en ons bedrijf een nieuwe naam gegeven (meer app-titels en domeinnamen).

Het bedrijfsmodel van onze producten is gratis software met enkele premium betaalde functies. Meer dan de helft van ons personeel werkt op afstand in veel delen van de wereld.

20 jaar later doen we onze zaken nog steeds met meer dan 20 apps die zijn uitgebracht sinds onze eerste app. Ons team is een groep getalenteerde mensen in Oost-Europa, India, Frankrijk, Rusland en Duitsland. Boekhouding en beheer gevestigd in Egypte. Creditcards verwerkt door kantoren in het VK en de VS. Office in China is momenteel in ontwikkeling.


SEQET LTD 701 Cornell Drive, Unit F9 - P774517, Wilmington, DE, 19801

Mis de nieuwe versie niet!

Voer hieronder uw e-mailadres in en we sturen u een e-mail wanneer er een nieuwe versie van onze app beschikbaar is om te downloaden.Onze apps
Secret Disk
Prevent Restore
Secure Delete
Nuttige informatie
Activeringssleutel vergeten?
Bedrijf
Privacy, cookies en restitutiebeleid
Softwarelicentieovereenkomst
Sitemap voor webcrawlers
Meer informatie over beveiligingsstandaarden die we gebruiken in onze apps: