Onze appsNeem contact met ons opPlan van releases
Deze pagina is automatisch vertaald

Secret Disk

BeschrijvingSchermafbeeldingenDownloadenInformatieGeschiedenis

Hoe applicatie zelf verbergen?


In sommige gevallen moet u niet alleen een geheime schijf en al zijn inhoud verbergen, maar wilt u ook de toepassing zelf verbergen om te voorkomen dat mensen zelfs maar raden (een idee krijgen) dat u iets te verbergen heeft.

Houd er rekening mee dat het onmogelijk is om een app volledig te verbergen. Maar we hebben al veel gedaan om uw privacy te beschermen.

Onze apps worden standaard geïnstalleerd in de gebruikersmap (alleen beschikbaar voor de huidige gebruiker), niet in de map met programmabestanden (beschikbaar voor alle gebruikers). Zodoende zullen andere gebruikers van uw computer niet weten dat u onze app hebt geïnstalleerd, omdat deze niet in de map met algemene programmabestanden staat.

Onze apps zijn geïnstalleerd in de map "LocalAppData" van de gebruiker, die in normale scenario's niet door de gebruiker wordt bekeken. Alleen als je weet dat onze app bestaat en je gaat er expliciet naar zoeken, dan vind je hem.

Het enige dat u hoeft te doen, is snelkoppelingen voor onze app van uw bureaublad en uit het Windows-menu verwijderen. Maar wacht... Als alle snelkoppelingen worden verwijderd, hoe start u onze app dan? Neem een snelkoppeling vanaf het bureaublad en verplaats deze naar een andere locatie op uw pc, die alleen u kent. Je kunt het zelfs hernoemen. Vanaf daar kunt u onze app starten.

Daarna kunt u alle andere snelkoppelingen (en Windows-menu-opties) verwijderen door erop te klikken met de rechtermuisknop en "Verwijderen" te selecteren.

Houd er rekening mee dat onze app een pop-upvenster zal openen bij het opstarten van Windows OS voor het geval er updates beschikbaar zijn. Deze optie kan niet worden uitgeschakeld.


Hoe de geheime schijf werkt?
We garanderen top privacy en geen spam
Help ons vertalen voor mensen uit uw land
Automatische updates uitschakelen in Windows 10 en 11
Hoe applicatie zelf verbergen?

Mis de nieuwe versie niet!

Voer hieronder uw e-mailadres in en we sturen u een e-mail wanneer er een nieuwe versie van onze app beschikbaar is om te downloaden.Onze apps
Secret Disk
Prevent Restore
Secure Delete
Nuttige informatie
Activeringssleutel vergeten?
Bedrijf
Privacy, cookies en restitutiebeleid
Softwarelicentieovereenkomst
Sitemap voor webcrawlers
Meer informatie over beveiligingsstandaarden die we gebruiken in onze apps: