Onze appsNeem contact met ons opPlan van releases
Deze pagina is automatisch vertaald

Automatische updates uitschakelen in Windows 10 en 11


Vervelend, toch? Automatische update vindt inderdaad plaats wanneer u op de belangrijkste momenten achter uw pc werkt, toch? En uw pc begint langzaam te werken en loopt soms zelfs vast. En dan moet je opnieuw opstarten en een half uur of een uur wachten tot de installatie is voltooid... En dit gebeurt wanneer je moet werken! We kennen allemaal deze situaties.

Er is goed en slecht nieuws. Slecht nieuws - u kunt deze functie niet volledig uitschakelen. Goed nieuws - u kunt het controleren en installeren van deze updates voor een lange periode beperken, zodat u er niet al te vaak last van zult hebben.

Er zijn 2 stappen om het te doen


Open computerinstellingen en selecteer "Updates onderbreken". Zie screenshot hieronder met instructies.Nogmaals, open computerinstellingen en open vervolgens "Netwerk en internet". Kies vervolgens uw internetverbinding uit de lijst en stel deze in als "Gemeten verbinding". Enorme updates worden niet gedownload via gemeten verbindingen. Nooit. Zie screenshots hieronder voor meer details.We hopen dat deze 2 eenvoudige stappen je leven vrediger zullen maken.


We garanderen top privacy en geen spam
Hoe de inhoud van de MFT-tabel opschonen? (Prevent Restore)
Waarom is het aantal cycli van overschrijven belangrijk? (Prevent Restore)
Hoe kan deze app het herstel van verwijderde bestanden voorkomen? (Prevent Restore)
Hoe de geheime schijf werkt? (Secret Disk)

Mis de nieuwe versie niet!

Voer hieronder uw e-mailadres in en we sturen u een e-mail wanneer er een nieuwe versie van onze app beschikbaar is om te downloaden.Onze apps
Secret Disk
Prevent Restore
Secure Delete
Nuttige informatie
Activeringssleutel vergeten?
Bedrijf
Privacy, cookies en restitutiebeleid
Softwarelicentieovereenkomst
Sitemap voor webcrawlers
Meer informatie over beveiligingsstandaarden die we gebruiken in onze apps: