Onze appsNeem contact met ons opPlan van releases
Deze pagina is automatisch vertaald

Prevent Restore

BeschrijvingSchermafbeeldingenDownloadenInformatieGeschiedenis🚀 Versie Pro

Maakt verwijderde bestanden onherstelbaar


Wanneer u een bestand of map verwijdert (of de Prullenbak leegt), wordt het gemarkeerd als verwijderd en verdwijnt het uit de lijst in Windows Verkenner. Maar de inhoud van het verwijderde bestand staat nog steeds op de schijf en kan binnen vele jaren eenvoudig worden hersteld. Mogelijk hebt u al duizenden verwijderde bestanden op uw pc staan, waarvan de inhoud nog steeds op uw schijf staat. Denk eens na, hoeveel bestanden zijn er nog "verwijderd" op al die verwisselbare opslagruimten die je aan iemand hebt gegeven?

Er is slechts één (en gelukkig eenvoudige) oplossing om herstel van reeds verwijderde bestanden te voorkomen - alle vrije schijfruimte overschrijven waar de inhoud van verwijderde bestanden zich bevindt met wat willekeurige gegevens. Zo zal de inhoud van oude bestanden worden vervangen door nieuwe informatie en zullen de oude dingen voor altijd verdwijnen.

Download nu
Onze applicatie doet dit voor u in een paar eenvoudige stappen. Het maakt niet uit of dit een interne schijf is of verwijderbare opslag, zoals een flashstation. Onze app verwijdert ook verwijderde records in MFT. We implementeren veel beveiligingsalgoritmen om u te helpen topprivacy te bereiken. U kunt ook niet slechts één, maar meerdere overschrijfcycli uitvoeren om er zeker van te zijn dat de gegevens volledig zijn gewist.

Download nuMis de nieuwe versie niet!

Voer hieronder uw e-mailadres in en we sturen u een e-mail wanneer er een nieuwe versie van onze app beschikbaar is om te downloaden.Onze apps
Secret Disk
Prevent Restore
Secure Delete
Nuttige informatie
Activeringssleutel vergeten?
Bedrijf
Privacy, cookies en restitutiebeleid
Softwarelicentieovereenkomst
Sitemap voor webcrawlers
Meer informatie over beveiligingsstandaarden die we gebruiken in onze apps: