Apl kamiHubungi KamiRancangan keluaran
Halaman ini telah diterjemahkan secara automatik

Pilih Apl Baharu AndaSecret Disk

Mencipta cakera rahsia yang dilindungi kata laluan tambahan
Apl ini mencipta cakera tambahan pada komputer anda tanpa pemformatan tambahan. Ia adalah sejenis cakera istimewa, yang boleh muncul dan hilang dalam sistem anda dengan hanya satu klik. Akses kepada cakera ini boleh dilindungi oleh kata laluan yang menjadikannya storan yang sangat peribadi untuk fail dan folder anda. Dalam kes kegagalan kuasa cakera terkunci dan hilang secara automatik. Semasa cakera dibuka, anda boleh menggunakannya sebagai cakera biasa, ia menyokong semua operasi cakera standard dan disokong oleh semua aplikasi lain.

Ketahui lebih lanjutMuat turun pantas

Prevent Restore

Menjadikan fail dan folder yang dipadam tidak dapat dipulihkan
Apabila anda memadamkan fail (atau mengosongkan Tong Kitar Semula) ia hanya ditandakan sebagai dipadam dan hilang daripada Windows Explorer. Tetapi kandungan fail yang dipadam masih wujud pada cakera dan boleh dipulihkan dengan mudah walaupun selepas bertahun-tahun. Aplikasi kami akan memadamkan kandungan fail yang telah dipadam dalam beberapa langkah mudah. Pemulihan akan menjadi mustahil.

Ketahui lebih lanjutMuat turun pantas

Secure Delete

Memadam fail yang dipilih secara selamat secara langsung, tanpa peluang untuk pemulihan
Sebarang fail yang dipadam boleh dipulihkan walaupun selepas mengosongkan Tong Kitar Semula. Apl kami akan membolehkan anda memadamkan fail secara langsung, jadi tiada siapa yang dapat memulihkannya. Aplikasi termasuk beberapa algoritma keselamatan yang terkenal di dunia dan boleh memproses sehingga 40 pas penggantian ke atas data yang dipadamkan.

Ketahui lebih lanjutMuat turun pantas
Jangan terlepas versi baharu!

Masukkan alamat e-mel anda di bawah dan kami akan menghantar e-mel kepada anda apabila versi baharu apl kami tersedia untuk dimuat turun.Apl Kami
Secret Disk
Prevent Restore
Secure Delete
Maklumat yang berguna
Terlupa kunci pengaktifan?
Syarikat
Dasar privasi, kuki dan bayaran balik
Perjanjian lesen perisian
Peta tapak untuk perangkak web
Ketahui lebih lanjut tentang piawaian keselamatan yang kami gunakan dalam apl kami: