Apl kamiHubungi KamiRancangan keluaran
Halaman ini telah diterjemahkan secara automatik
Jika anda sedang mencari Perjanjian Lesen Pengguna Akhir, sila, klik di sini.

Dasar privasi


Semasa anda menggunakan produk dan perkhidmatan kami - kami tidak mengumpul sebarang maklumat peribadi tentang anda. Jumlah privasi dijamin.
Satu-satunya data yang boleh kami tanya, kumpul dan simpan ialah alamat e-mel anda. Dan hanya jika anda secara jelas memilih untuk melanggan surat berita kami atau membeli produk kami.
Kami mungkin mengumpul beberapa maklumat teknikal, seperti versi sistem pengendalian pada PC anda, bahasa yang digunakan dsb. Maklumat ini adalah teknikal, bukan peribadi dan tanpa nama. Ia membantu kami mengumpul statistik umum untuk memahami keperluan anda dan mencipta produk yang lebih baik.


Dasar fail kuki


Memandangkan laman web kami berbilang bahasa, kami akan meletakkan fail kuki kecil dalam penyemak imbas anda semasa lawatan anda. Kuki ini akan mengingati bahasa yang telah anda gunakan untuk menyemak imbas tapak kami. Oleh itu, pada kali seterusnya anda melawat tapak kami, kami akan mengubah hala anda secara automatik ke halaman dengan bahasa yang dipilih sebelum ini. Tiada data lain akan disimpan dalam fail kuki. Kami menghargai privasi anda.
Anda boleh melumpuhkan (atau menyekat) kuki untuk tapak kami menggunakan tetapan penyemak imbas anda.
Kami juga menggunakan perkhidmatan pihak ketiga, seperti Google Adsense, Google Analytics, 2checkout, Paddle, PayPal. Mereka juga boleh meletakkan beberapa kuki pada PC anda di bawah nama kami. Untuk maklumat lanjut tentang Dasar Privasi mereka, sila rujuk tapak web mereka.


Polisi bayaran balik


Anda mempunyai 30 hari untuk meminta bayaran balik penuh untuk produk atau perkhidmatan kami jika anda tidak berpuas hati. Tiada soalan ditanya, hanya gunakan borang hubungan di laman web kami untuk menghubungi kami, sertakan ID pembelian anda dan katakan bahawa anda ingin mendapatkan wang anda kembali. Kami menghargai jika anda memberitahu kami sebabnya, tetapi ia tidak diperlukan.

Jangan terlepas versi baharu!

Masukkan alamat e-mel anda di bawah dan kami akan menghantar e-mel kepada anda apabila versi baharu apl kami tersedia untuk dimuat turun.Apl Kami
Secret Disk
Prevent Restore
Secure Delete
Maklumat yang berguna
Terlupa kunci pengaktifan?
Syarikat
Dasar privasi, kuki dan bayaran balik
Perjanjian lesen perisian
Peta tapak untuk perangkak web
Ketahui lebih lanjut tentang piawaian keselamatan yang kami gunakan dalam apl kami: