Apl kamiHubungi KamiRancangan keluaran
Halaman ini telah diterjemahkan secara automatik

Mengenai syarikat kami


Ia adalah tahun 2002. Ia adalah aplikasi kecil pertama "X-Eraser" yang diterbitkan pada pengehosan percuma. Apl mengandungi hanya 5 kotak pilihan dan satu butang. Sebaik sahaja menjadi jelas bahawa tiada pesaing walaupun untuk aplikasi mudah itu, kami meneruskan.

Apl hebat pertama dikeluarkan kemudian pada tahun yang sama. Dan kemudian satu lagi dan satu lagi. Beberapa kali kami membuat penjenamaan semula apl dan syarikat kami (lebih banyak tajuk apl dan nama domain).

Model perniagaan produk kami ialah perisian percuma dengan beberapa fungsi berbayar premium. Lebih separuh daripada kakitangan kami bekerja dari jauh di banyak bahagian di Dunia.

20 tahun kemudian kami terus menjalankan perniagaan kami dengan lebih 20 apl dikeluarkan sejak apl pertama kami. Pasukan kami ialah sekumpulan orang yang berbakat di Eropah Timur, India, Perancis, Rusia dan Jerman. Perakaunan dan pengurusan yang terletak di Mesir. Kad kredit diproses oleh pejabat UK dan Amerika Syarikat. Pejabat di China kini sedang dalam pembangunan.


SEQET LTD 701 Cornell Drive, Unit F9 - P774517, Wilmington, DE, 19801

Jangan terlepas versi baharu!

Masukkan alamat e-mel anda di bawah dan kami akan menghantar e-mel kepada anda apabila versi baharu apl kami tersedia untuk dimuat turun.Apl Kami
Secret Disk
Prevent Restore
Secure Delete
Maklumat yang berguna
Terlupa kunci pengaktifan?
Syarikat
Dasar privasi, kuki dan bayaran balik
Perjanjian lesen perisian
Peta tapak untuk perangkak web
Ketahui lebih lanjut tentang piawaian keselamatan yang kami gunakan dalam apl kami: