Apl kamiHubungi KamiRancangan keluaran
Halaman ini telah diterjemahkan secara automatik

Prevent Restore

PeneranganTangkapan skrinMuat turunMaklumatSejarah🚀 Versi Pro

Log perubahan


31 Aug 2023
Patch 105

Fungsi baru dan pelbagai penambahbaikan

- Menambah fungsi baharu: secara automatik mematikan komputer apabila kerja selesai. Kini anda boleh membiarkan apl kami berfungsi dan apabila kerja selesai, apl itu akan menutup komputer anda secara automatik.
- Menambahkan bayang pada tetingkap apl, kini ia kelihatan lebih baik.
- Penambahbaikan pada kedudukan tetingkap automatik.
- Rangka kerja baharu untuk menyimpan tetapan pengguna. Apl kami akan menjadi lebih stabil apabila mengurus pilihan anda.
- Pilihan untuk melumpuhkan kemas kini dalam talian telah dialihkan ke skrin kemas kini, di mana anda akan mengharapkan untuk melihat pilihan ini.
14 Jul 2023
Patch 104

Menambahkan algoritma keselamatan baharu

- Menambah lebih banyak algoritma untuk pemadaman data. Kini, jumlah keseluruhan algoritma ialah enam. Kami akan menambah lebih banyak algoritma kemudian, dengan keluaran seterusnya.
- Menambah menu lanjutan dengan fungsi baharu. Anda boleh mencari menu ini dengan mengklik 3 titik dalam bar tajuk apl kami. Kemudian, tatal ke bawah ke hujung senarai.
29 May 2023
Patch 103

Algoritma keselamatan baharu telah ditambah

- Menambah 2 algoritma keselamatan baharu untuk pemadaman data.
- Pilihan tambahan untuk menyembunyikan label "Pro" kuning, anda boleh menemuinya di bawah menu "Pembangun".
- Gaya standard makluman aplikasi telah digantikan dengan makluman kami sendiri. Makluman kini dalam gaya yang sama seperti apl.
- Pepijat tetap dengan objek antara muka yang dilindungi oleh satu lagi.
- Membetulkan pepijat apabila maklumat tentang kerja baru-baru ini tidak dipaparkan dengan betul dalam antara muka bukan bahasa Inggeris.
13 Apr 2023
Patch 102

Pelbagai penambahbaikan

Dalam keluaran ini kami membuat banyak peningkatan kecil hampir di semua tempat. Kami tidak dapat menerangkan semua perubahan yang dibuat kerana senarainya sangat besar.
05 Dec 2022
Patch 101

Keluaran baru

Hari ini kami membuka projek baharu sepenuhnya di web - SEQET dan mengeluarkan produk pertamanya - aplikasi Windows baharu.

Tujuan apl baharu adalah untuk melindungi privasi pengguna dengan memadamkan kandungan fail yang telah dipadam, menjadikan pemulihan fail mustahil.

Kerja telah dilakukan pada musim panas 2022, tetapi atas sebab teknikal ditangguhkan sehingga Disember 2022. Bagaimanapun, kami amat berbesar hati untuk mengumumkan lahirnya projek baharu. Sila, luangkan sedikit masa dan beritahu kami fikiran anda.

Jangan terlepas versi baharu!

Masukkan alamat e-mel anda di bawah dan kami akan menghantar e-mel kepada anda apabila versi baharu apl kami tersedia untuk dimuat turun.Apl Kami
Secret Disk
Prevent Restore
Secure Delete
Maklumat yang berguna
Terlupa kunci pengaktifan?
Syarikat
Dasar privasi, kuki dan bayaran balik
Perjanjian lesen perisian
Peta tapak untuk perangkak web
Ketahui lebih lanjut tentang piawaian keselamatan yang kami gunakan dalam apl kami: