Apl kamiHubungi KamiRancangan keluaran
Halaman ini telah diterjemahkan secara automatik

Secret Disk

PeneranganTangkapan skrinMuat turunMaklumatSejarah

Bagaimana untuk menyembunyikan aplikasi itu sendiri?


Dalam sesetengah kes, anda perlu menyembunyikan bukan sahaja cakera rahsia dan semua kandungannya, tetapi anda ingin menyembunyikan aplikasi itu sendiri untuk mengelakkan orang ramai meneka (mendapat petunjuk) bahawa anda mempunyai sesuatu untuk disembunyikan.

Sila ambil perhatian bahawa adalah mustahil untuk menyembunyikan apl sepenuhnya. Tetapi kami telah melakukan banyak perkara untuk melindungi privasi anda.

Secara lalai, apl kami dipasang ke dalam folder pengguna (tersedia untuk pengguna semasa sahaja), bukan pada folder fail program (tersedia untuk semua pengguna). Oleh itu, pengguna lain komputer anda tidak akan tahu bahawa anda telah memasang apl kami, kerana ia bukan dalam folder fail program biasa.

Apl kami dipasang dalam folder "LocalAppData" pengguna, yang tidak dilayari oleh pengguna dalam mana-mana senario biasa. Hanya jika anda tahu bahawa apl kami wujud dan anda akan mencarinya secara eksplisit, maka anda akan menemuinya.

Satu-satunya perkara yang perlu anda lakukan ialah mengalih keluar pintasan untuk apl kami daripada Desktop anda dan daripada menu Windows. Tetapi tunggu... Jika semua pintasan akan dialih keluar, bagaimana anda melancarkan apl kami? Ambil satu pintasan dari Desktop dan hanya alihkannya ke beberapa lokasi lain pada PC anda, yang hanya anda tahu. Anda juga boleh menamakan semula. Anda akan dapat melancarkan aplikasi kami dari sana.

Selepas itu, anda boleh mengalih keluar semua pintasan lain (dan pilihan menu Windows) dengan mengkliknya dengan butang kanan tetikus anda dan memilih "Padam".

Sila ingat, bahawa apl kami akan memunculkan tetingkap pada permulaan OS Windows sekiranya sebarang kemas kini tersedia. Pilihan ini tidak boleh dilumpuhkan.


Kami menjamin privasi teratas dan tiada spam
Piawaian keselamatan manakah yang dilaksanakan dalam apl kami?
Bagaimana untuk menyembunyikan aplikasi itu sendiri?
Bagaimana cakera rahsia berfungsi?
Bagaimana untuk melumpuhkan kemas kini automatik dalam Windows 10 dan 11

Jangan terlepas versi baharu!

Masukkan alamat e-mel anda di bawah dan kami akan menghantar e-mel kepada anda apabila versi baharu apl kami tersedia untuk dimuat turun.Apl Kami
Secret Disk
Prevent Restore
Secure Delete
Maklumat yang berguna
Terlupa kunci pengaktifan?
Syarikat
Dasar privasi, kuki dan bayaran balik
Perjanjian lesen perisian
Peta tapak untuk perangkak web
Ketahui lebih lanjut tentang piawaian keselamatan yang kami gunakan dalam apl kami: