Apl kamiHubungi KamiRancangan keluaran
Halaman ini telah diterjemahkan secara automatik

Bagaimana untuk melumpuhkan kemas kini automatik dalam Windows 10 dan 11


Menjengkelkan, bukan? Memang, kemas kini automatik berlaku apabila anda bekerja pada PC anda pada saat yang paling penting, bukan? Dan PC anda mula berjalan perlahan, malah kadangkala membeku. Dan kemudian anda mesti mulakan semula dan tunggu selama setengah jam atau jam sehingga pemasangan selesai... Dan ini berlaku apabila anda perlu bekerja! Kita semua tahu situasi ini.

Ada berita baik dan buruk. Berita buruk - anda tidak boleh melumpuhkan ciri ini sepenuhnya. Berita baik - anda boleh mengehadkan semakan dan pemasangan kemas kini ini untuk jangka masa yang panjang, oleh itu ia tidak akan mengganggu anda terlalu kerap.

Terdapat 2 langkah untuk melakukannya


Buka Tetapan komputer dan pilih "Jeda kemas kini". Lihat tangkapan skrin di bawah dengan arahan.Sekali lagi, buka Tetapan komputer, kemudian buka "Rangkaian dan Internet". Kemudian, pilih sambungan internet anda daripada senarai dan tetapkannya sebagai "Sambungan bermeter". Kemas kini yang besar tidak akan dimuat turun melalui sambungan bermeter. tidak pernah. Lihat tangkapan skrin di bawah untuk butiran lanjut.Kami berharap 2 langkah mudah ini akan menjadikan hidup anda lebih tenang.


Mengapa fail yang dipadam masih boleh dipulihkan? (Prevent Restore)
Piawaian keselamatan manakah yang dilaksanakan dalam apl kami?
Bantu kami menterjemah untuk orang dari negara anda
Bagaimana cakera rahsia berfungsi? (Secret Disk)
Mengapakah bilangan kitaran tulis ganti penting? (Prevent Restore)

Jangan terlepas versi baharu!

Masukkan alamat e-mel anda di bawah dan kami akan menghantar e-mel kepada anda apabila versi baharu apl kami tersedia untuk dimuat turun.Apl Kami
Secret Disk
Prevent Restore
Secure Delete
Maklumat yang berguna
Terlupa kunci pengaktifan?
Syarikat
Dasar privasi, kuki dan bayaran balik
Perjanjian lesen perisian
Peta tapak untuk perangkak web
Ketahui lebih lanjut tentang piawaian keselamatan yang kami gunakan dalam apl kami: