Apl kamiHubungi KamiRancangan keluaran
Halaman ini telah diterjemahkan secara automatik

Secret Disk

PeneranganTangkapan skrinMuat turunMaklumatSejarah

Mencipta cakera rahsia yang dilindungi oleh kata laluan


Aplikasi kami mencipta cakera khas pada komputer anda yang boleh disembunyikan sepenuhnya. Anda tidak perlu memformat semula cakera sedia ada anda atau membuat sebarang perubahan pada konfigurasi semasa anda. Cakera rahsia akan muncul dan hilang dengan satu klik.

Cakera rahsia ialah sejenis cakera khas dan akses kepadanya boleh dilindungi dengan kata laluan. Ia adalah tempat yang sangat baik untuk menyimpan fail dan folder sensitif anda - cakera yang muncul dan hilang dalam satu saat, ditambah lagi, ia dilindungi dengan kata laluan. Walau bagaimanapun, dalam beberapa kes anda tidak memerlukan perlindungan tambahan ini, dan anda boleh melumpuhkan fungsi ini dan menggunakan cakera tanpa kata laluan.

Muat turun sekarang
Jika anda secara tidak sengaja mematikan komputer anda (atau sekiranya berlaku kegagalan kuasa) cakera rahsia akan dikunci secara automatik. Semua fail akan berada dalam selamat sehingga anda membuka cakera semula. Semasa dibuka, anda boleh menggunakan cakera rahsia seperti cakera biasa yang lain. Anda boleh menyalin, mengalih dan memadam fail. Semua apl lain yang mungkin anda pasang akan menyokong cakera rahsia kami sebagai cakera biasa.

Muat turun sekarangJangan terlepas versi baharu!

Masukkan alamat e-mel anda di bawah dan kami akan menghantar e-mel kepada anda apabila versi baharu apl kami tersedia untuk dimuat turun.Apl Kami
Secret Disk
Prevent Restore
Secure Delete
Maklumat yang berguna
Terlupa kunci pengaktifan?
Syarikat
Dasar privasi, kuki dan bayaran balik
Perjanjian lesen perisian
Peta tapak untuk perangkak web
Ketahui lebih lanjut tentang piawaian keselamatan yang kami gunakan dalam apl kami: