Apl kamiHubungi KamiRancangan keluaran
Halaman ini telah diterjemahkan secara automatik

Secure Delete

PeneranganTangkapan skrinMuat turunMaklumatSejarah

Memadam fail yang dipilih dengan selamat


Perisian ini ialah alat yang berkesan untuk memadam fail dan folder secara selamat secara kekal. Apabila perisian ini telah digunakan, fail dan folder yang dipilih tidak pergi ke Tong Kitar Semula dan tidak akan dapat dipulihkan. Pengguna mempunyai beberapa pilihan keselamatan untuk membolehkan anda memilih tahap keselamatan yang anda perlukan, yang akan mencerminkan kelajuan pemprosesan.

Aplikasi ini boleh digunakan dalam tiga cara. (1) Seret dan lepaskan fail atau folder yang anda ingin dipadamkan dengan selamat ke tetingkap utama. (2) Pilih fail yang diperlukan dengan mengklik Tambah Fail pada skrin utama. Atau (3) pilih mana-mana fail atau folder pada Windows Explorer dan pilih pilihan Hantar Kepada, kemudian klik Secure Deleter .

Muat turun sekarang
Hanya kerana antara muka kami ringkas tidak bermakna ia tidak berkualiti. Ia agak bertentangan dalam kes kami. Antara muka yang ringkas telah direka bentuk sedemikian untuk memudahkan pengguna baharu. Dalam perisian, terdapat banyak algoritma yang berkuasa untuk pemusnahan data. Jadi, walaupun anda pengguna baharu, anda boleh yakin bahawa anda akan memahami cara mendapatkan keselamatan maksimum yang mungkin.

Muat turun sekarangJangan terlepas versi baharu!

Masukkan alamat e-mel anda di bawah dan kami akan menghantar e-mel kepada anda apabila versi baharu apl kami tersedia untuk dimuat turun.Apl Kami
Secret Disk
Prevent Restore
Secure Delete
Maklumat yang berguna
Terlupa kunci pengaktifan?
Syarikat
Dasar privasi, kuki dan bayaran balik
Perjanjian lesen perisian
Peta tapak untuk perangkak web
Ketahui lebih lanjut tentang piawaian keselamatan yang kami gunakan dalam apl kami: