AlkalmazásainkLépjen kapcsolatba velünkA kiadások terve
Ezt az oldalt automatikusan lefordították

Garantáljuk a legmagasabb szintű adatvédelmet és spammentességet


Amikor feliratkozik ingyenes e-mailes értesítési szolgáltatásunkra, megadja e-mail címét. Ezek személyes adatok, és az alábbiakban elmagyarázzuk, hogyan használjuk fel őket. Mert a magánélet fontos.

Először is, az Ön e-mail címét az USA-ban található szerverünkön tároljuk. Másodszor, csak két felhatalmazott személy férhet hozzá a személyes adatokhoz ezen a szerveren. Ezek a munkatársaink. És csak akkor, ha némi karbantartásra van szükség, nem mindig. Bármilyen hozzáférés naplózva.

Nem osztunk meg, nem kereskedünk és nem adunk el olyan e-mail címeket, amelyeket mások adnak meg nekünk. Garantált. Ez azt jelenti, hogy csak nekünk és csak nekünk adja meg a címét. Senki nem fogja megtudni.

Minden tőlünk érkezett e-mail csak a kért szolgáltatással kapcsolatos információkat tartalmaz, más termékek vagy szolgáltatások promócióját nem.

Minden tőlünk érkezett e-mail üzenet alján található egy link az előfizetés konfigurálásához vagy lemondásához. Ha rákattint, módosíthat néhány beállítást, beleértve a jövőbeli üzenetek nyelvét. Vagy teljesen lemondhatja előfizetését.

Bármilyen lemondási kérelmet azonnal feldolgozunk, azonban előfordulhat, hogy a lemondást követő 3 napon belül még kap tőlünk néhány e-mailt, mert az e-mailek sora nagyon nagy lehet.

Az előfizetés lemondását követően az e-mail címe „letiltva” lesz megjelölve adatbázisunkban, hogy megakadályozzuk a későbbi levelezést. Később azonban bármikor újra előfizethet. Ha azt szeretné, hogy címét teljesen eltávolítsuk adatbázisunkból, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.


Miért fontos és mindig engedélyezve van az MFT-tábla törlése? (Prevent Restore)
Hogyan működik a titkos lemez? (Secret Disk)
Hogyan akadályozhatja meg ez az alkalmazás a törölt fájlok helyreállítását? (Prevent Restore)
Az automatikus frissítések letiltása a Windows 10 és 11 rendszerben
Miért lehet még mindig visszaállítani a törölt fájlokat? (Prevent Restore)

Ne hagyja ki az új verziót!

Írja be e-mail címét alább, és e-mailt küldünk Önnek, amikor alkalmazásunk új verziója letölthető lesz.Alkalmazásaink
Secret Disk
Prevent Restore
Secure Delete
Hasznos információk
Elfelejtett aktiváló kulcsot?
Vállalat
Adatvédelem, sütik és visszatérítési szabályzat
Szoftver licencszerződés
Webhelytérkép webrobotokhoz
További információ az alkalmazásainkban használt biztonsági szabványokról: