Naše aplikacijeKontaktirajte nasPlan izdanja
Ova stranica je automatski prevedena

Odaberite svoju novu aplikacijuSecret Disk

Stvara dodatni tajni disk zaštićen lozinkom
Ova aplikacija stvara dodatni disk na vašem računalu bez dodatnog formatiranja. To je posebna vrsta diska koji se može pojaviti i nestati u vašem sustavu samo jednim klikom. Pristup ovom disku može se zaštititi lozinkom što ga čini vrlo privatnim skladištem za vaše datoteke i mape. U slučaju nestanka struje disk se automatski zaključava i nestaje. Dok je disk otvoren možete ga koristiti kao normalan disk, podržava sve standardne diskovne operacije i podržavaju ga sve druge aplikacije.

Saznaj višeBrzo preuzimanje

Prevent Restore

Izbrisane datoteke i mape čini nepopravljivim
Kada izbrišete datoteku (ili ispraznite koš za smeće), ona se samo označi kao obrisana i nestane iz Windows Explorera. Ali sadržaj izbrisane datoteke i dalje postoji na disku i može se lako vratiti čak i nakon mnogo godina. Naša aplikacija će izbrisati sadržaj već izbrisanih datoteka u nekoliko jednostavnih koraka. Oporavak će biti nemoguć.

Saznaj višeBrzo preuzimanje

Secure Delete

Sigurno izravno briše odabrane datoteke, bez šanse za oporavak
Sve izbrisane datoteke mogu se vratiti čak i nakon pražnjenja koša za smeće. Naša aplikacija omogućit će vam izravno brisanje datoteka tako da ih nitko neće moći vratiti. Aplikacija uključuje nekoliko svjetski poznatih sigurnosnih algoritama i može obraditi do 40 prolaza prepisivanja preko izbrisanih podataka.

Saznaj višeBrzo preuzimanje
Ne propustite novu verziju!

U nastavku unesite svoju adresu e-pošte i poslat ćemo vam poruku e-pošte kada nova verzija naše aplikacije bude dostupna za preuzimanje.Naše aplikacije
Secret Disk
Prevent Restore
Secure Delete
Korisne informacije
Zaboravili ste aktivacijski ključ?
Društvo
Politika privatnosti, kolačića i povrata novca
Licencni ugovor za softver
Sitemap za web pretraživače
Saznajte više o sigurnosnim standardima koje koristimo u našim aplikacijama: