Naše aplikacijeKontaktirajte nasPlan izdanja
Ova stranica je automatski prevedena

O našoj tvrtki


Bilo je to 2002. godine. Bila je to prva mala aplikacija "X-Eraser" koja je objavljena na besplatnom hostingu. Aplikacija je sadržavala samo 5 potvrdnih okvira i jedan gumb. Čim je postalo jasno da čak ni tako jednostavnoj aplikaciji nema konkurencije, krenuli smo.

Prva izvrsna aplikacija objavljena je kasnije iste godine. I onda još jedan i još jedan. Nekoliko smo puta napravili rebranding naših aplikacija i tvrtke (više naziva aplikacija i imena domena).

Poslovni model naših proizvoda je besplatni softver s nekim premium funkcijama koje se plaćaju. Više od polovice našeg osoblja radi na daljinu u mnogim dijelovima svijeta.

20 godina kasnije nastavljamo poslovati s više od 20 aplikacija objavljenih od naše prve aplikacije. Naš tim je skupina talentiranih ljudi u istočnoj Europi, Indiji, Francuskoj, Rusiji i Njemačkoj. Računovodstvo i menadžment locirani u Egiptu. Kreditne kartice obrađuju uredi u Velikoj Britaniji i SAD-u. Ured u Kini trenutno je u razvoju.


SEQET LTD 701 Cornell Drive, Unit F9 - P774517, Wilmington, DE, 19801

Ne propustite novu verziju!

U nastavku unesite svoju adresu e-pošte i poslat ćemo vam poruku e-pošte kada nova verzija naše aplikacije bude dostupna za preuzimanje.Naše aplikacije
Secret Disk
Prevent Restore
Secure Delete
Korisne informacije
Zaboravili ste aktivacijski ključ?
Društvo
Politika privatnosti, kolačića i povrata novca
Licencni ugovor za softver
Sitemap za web pretraživače
Saznajte više o sigurnosnim standardima koje koristimo u našim aplikacijama: