Naše aplikacijeKontaktirajte nasPlan izdanja
Ova stranica je automatski prevedena

Secret Disk

OpisSnimke zaslonapreuzimanje datotekaInformacijaPovijest

Kako radi tajni disk?


Naša aplikacija ne formatira niti mijenja vaše postojeće particije diska. Ne morate ništa formatirati. Naša aplikacija stvara virtualni disk na zahtjev jednim klikom miša, koristeći Microsoftove tehnike i standarde. Fizički, ovaj disk uopće ne postoji, a Windows OS ga privremeno "vidi" do ponovnog pokretanja ili gašenja. Ili dok ne kliknete gumb "Zatvori disk" u našoj aplikaciji.

Međutim, datoteke koje ćete pohraniti na ovaj disk neće biti izbrisane, čak ni kada disk nestane.

Slobodan prostor za tajni disk bit će uzet na zahtjev iz slobodnog prostora na disku sustava. Zato ne morate ništa formatirati da biste stvorili tajni disk. S druge strane, zapamtite, ako formatirate sistemski disk uništit ćete i sadržaj tajnog diska.

Tajni disk je disk samo za jednog korisnika. Za razliku od drugih diskova, koje mogu pregledavati svi korisnici vašeg računala, tajni disk može pregledavati samo jedan korisnik koji je napravio disk.

Možete ograničiti pristup tajnom disku lozinkom. Imajte na umu da ne šifriramo datoteke na tajnom disku. Pretpostavljamo da već imate omogućenu neku vrstu diskovne enkripcije za sistemski disk (na primjer, BitLocker ), i ne želimo raditi dvostruki posao (također paralelna enkripcija može uzrokovati probleme). Ako već nemate šifriranje diska - razmislite o tome da ga sada imate.


Jamčimo vrhunsku privatnost i bez spama
Kako sakriti samu aplikaciju?
Pomozite nam prevesti za ljude iz vaše zemlje
Kako radi tajni disk?
Koji su sigurnosni standardi implementirani u naše aplikacije?

Ne propustite novu verziju!

U nastavku unesite svoju adresu e-pošte i poslat ćemo vam poruku e-pošte kada nova verzija naše aplikacije bude dostupna za preuzimanje.Naše aplikacije
Secret Disk
Prevent Restore
Secure Delete
Korisne informacije
Zaboravili ste aktivacijski ključ?
Društvo
Politika privatnosti, kolačića i povrata novca
Licencni ugovor za softver
Sitemap za web pretraživače
Saznajte više o sigurnosnim standardima koje koristimo u našim aplikacijama: