Naše aplikacijeKontaktirajte nasPlan izdanja
Ova stranica je automatski prevedena

Prevent Restore

OpisSnimke zaslonapreuzimanje datotekaInformacijaPovijest🚀 Verzija Pro

Izbrisane datoteke čini nepopravljivim


Kada izbrišete datoteku ili mapu (ili ispraznite koš za smeće), ona se samo označava kao obrisana i nestaje s popisa u Windows Exploreru. Ali sadržaj obrisane datoteke i dalje postoji na disku i može se lako vratiti u roku od mnogo godina. Možda imate tisuće već obrisanih datoteka na računalu, čiji se sadržaj još uvijek nalazi na vašem disku. Razmislite koliko je datoteka ostalo "izbrisanih" na svim tim prijenosnim pohranama koje ste nekome dali?

Postoji samo jedno (i, srećom jednostavno) rješenje za sprječavanje oporavka već obrisanih datoteka - prepisivanje preko cijelog slobodnog prostora na disku gdje se nalazi sadržaj obrisanih datoteka s nekim nasumičnim podacima. Tako će sadržaj starih datoteka biti zamijenjen novom informacijom, a stare će stvari zauvijek nestati.

Preuzeti sada
Naša aplikacija će to učiniti za vas u nekoliko jednostavnih koraka. Bez obzira radi li se o internom disku ili prijenosnoj pohrani, poput flash pogona. Također, naša će aplikacija ukloniti izbrisane zapise u MFT-u. Implementiramo mnoge sigurnosne algoritme kako bismo vam pomogli da postignete vrhunsku privatnost. Također, možete izvršiti ne samo jedan, već nekoliko ciklusa prepisivanja kako biste bili sigurni da su podaci potpuno izbrisani.

Preuzeti sadaNe propustite novu verziju!

U nastavku unesite svoju adresu e-pošte i poslat ćemo vam poruku e-pošte kada nova verzija naše aplikacije bude dostupna za preuzimanje.Naše aplikacije
Secret Disk
Prevent Restore
Secure Delete
Korisne informacije
Zaboravili ste aktivacijski ključ?
Društvo
Politika privatnosti, kolačića i povrata novca
Licencni ugovor za softver
Sitemap za web pretraživače
Saznajte više o sigurnosnim standardima koje koristimo u našim aplikacijama: