Naše aplikacijeKontaktirajte nasPlan izdanja
Ova stranica je automatski prevedena

Secure Delete

OpisSnimke zaslonapreuzimanje datotekaInformacijaPovijest

Sigurno briše odabrane datoteke


Ovaj softver je učinkovit alat za sigurno trajno brisanje datoteka i mapa. Nakon što se ovaj softver koristi, odabrane datoteke i mape ne idu u koš za smeće i neće se moći vratiti. Korisnici imaju nekoliko sigurnosnih opcija koje vam omogućuju da odaberete razinu sigurnosti koja vam je potrebna, a koja će odražavati brzinu obrade.

Ova aplikacija se može koristiti na tri načina. (1) Povucite i ispustite datoteke ili mape koje želite sigurno izbrisati u glavni prozor. (2) Odaberite potrebne datoteke klikom na Dodaj datoteke na glavnom ekranu. Ili (3) odaberite bilo koju datoteku ili mapu u Windows Exploreru i odaberite opciju Pošalji, zatim kliknite Secure Deleter .

Preuzeti sada
Samo zato što je naše sučelje jednostavno ne znači da mu nedostaje kvaliteta. Kod nas je sasvim suprotno. Jednostavno sučelje osmišljeno je tako da olakša novijim korisnicima. Unutar softvera postoji mnogo moćnih algoritama za uništavanje podataka. Dakle, čak i ako ste novi korisnik, možete biti sigurni da ćete razumjeti kako postići maksimalnu moguću sigurnost.

Preuzeti sadaNe propustite novu verziju!

U nastavku unesite svoju adresu e-pošte i poslat ćemo vam poruku e-pošte kada nova verzija naše aplikacije bude dostupna za preuzimanje.Naše aplikacije
Secret Disk
Prevent Restore
Secure Delete
Korisne informacije
Zaboravili ste aktivacijski ključ?
Društvo
Politika privatnosti, kolačića i povrata novca
Licencni ugovor za softver
Sitemap za web pretraživače
Saznajte više o sigurnosnim standardima koje koristimo u našim aplikacijama: