Meidän sovelluksemmeOta meihin yhteyttäJulkaisusuunnitelma
Tämä sivu on käännetty automaattisesti

Valitse uusi sovelluksesiSecret Disk

Luo ylimääräisen salasanalla suojatun salaisen levyn
Tämä sovellus luo lisälevyn tietokoneellesi ilman ylimääräistä alustusta. Se on erityinen levy, joka voi ilmestyä ja kadota järjestelmässäsi yhdellä napsautuksella. Tämän levyn käyttö voidaan suojata salasanalla, mikä tekee siitä erittäin yksityisen tallennustilan tiedostoillesi ja kansioillesi. Virtakatkon sattuessa levy lukittuu ja katoaa automaattisesti. Kun levy on auki, voit käyttää sitä normaalina levynä, se tukee kaikkia levyn vakiotoimintoja ja sitä tukevat kaikki muut sovellukset.

Lue lisääNopea lataus

Prevent Restore

Tekee poistetuista tiedostoista ja kansioista palautumattomia
Kun poistat tiedoston (tai tyhjennät roskakorin), se vain merkitään poistetuksi ja katoaa Windowsin Resurssienhallinnasta. Mutta poistetun tiedoston sisältö on edelleen levyllä, ja se voidaan helposti palauttaa jopa monien vuosien jälkeen. Sovelluksemme poistaa jo poistettujen tiedostojen sisällön muutamassa helpossa vaiheessa. Toipuminen tulee olemaan mahdotonta.

Lue lisääNopea lataus

Secure Delete

Tyhjentää valitut tiedostot turvallisesti suoraan ilman palautusmahdollisuuksia
Kaikki poistetut tiedostot voidaan palauttaa myös roskakorin tyhjentämisen jälkeen. Sovelluksemme avulla voit suojata tiedostojen poistamisen suoraan, joten kukaan ei voi palauttaa niitä. Sovellus sisältää useita maailmanlaajuisesti tunnettuja suojausalgoritmeja ja voi käsitellä jopa 40 ohituskertaa poistettujen tietojen päälle.

Lue lisääNopea lataus
Älä missaa uutta versiota!

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle, niin lähetämme sinulle sähköpostin, kun sovelluksemme uusi versio on ladattavissa.Sovelluksemme
Secret Disk
Prevent Restore
Secure Delete
Hyödyllistä tietoa
Unohditko aktivointiavaimen?
Yhtiö
Yksityisyys, evästeet ja hyvityskäytännöt
Ohjelmiston käyttöoikeussopimus
Sivustokartta indeksointiroboteille
Lue lisää sovelluksissamme käyttämistämme suojausstandardeista: