Meidän sovelluksemmeOta meihin yhteyttäJulkaisusuunnitelma
Tämä sivu on käännetty automaattisesti

Secret Disk

KuvausKuvakaappauksialadataTiedotHistoria

Kuinka salainen levy toimii?


Sovelluksemme ei alusta tai muuta olemassa olevia levyosioita. Sinun ei tarvitse formatoida mitään. Sovelluksemme luo virtuaalilevyn pyynnöstä yhdellä hiiren napsautuksella Microsoftin tekniikoita ja standardeja käyttäen. Fyysisesti tätä levyä ei ole olemassa ollenkaan, ja Windows-käyttöjärjestelmä "näkee" sen väliaikaisesti, kunnes se käynnistetään uudelleen tai sammutetaan. Tai kunnes napsautat "Sulje levy" -painiketta sovelluksessamme.

Tälle levylle tallentamiasi tiedostoja ei kuitenkaan poisteta, vaikka levy katoaisi.

Salaisen levyn vapaa tila otetaan pyynnöstä järjestelmälevyn vapaasta tilasta. Siksi sinun ei tarvitse alustaa mitään luodaksesi salaisen levyn. Toisaalta muista, että jos alustat järjestelmälevyn, tuhoat myös salaisen levyn sisällön.

Salainen levy on levy vain yhdelle käyttäjälle. Toisin kuin muut levyt, joita kaikki tietokoneesi käyttäjät voivat selata, salaista levyä voi selata vain yksi levyn tehnyt käyttäjä.

Voit rajoittaa pääsyä salaiseen levyyn salasanalla. Huomaa, että emme salaa salaisen levyn tiedostoja. Oletamme, että sinulla on jo jonkinlainen levyn salaus käytössä järjestelmälevylle (esimerkiksi BitLocker ), emmekä halua tehdä kaksinkertaista työtä (myös rinnakkainen salaus voi aiheuttaa ongelmia). Jos sinulla ei vielä ole levysalausta, sinun kannattaa harkita sellaisen hankkimista nyt.


Takaamme huippuluokan yksityisyyden ja ei roskapostia
Mitkä tietoturvastandardit on otettu käyttöön sovelluksissamme?
Kuinka salainen levy toimii?
Auta meitä kääntämään ihmisiä maastasi
Kuinka poistaa automaattiset päivitykset käytöstä Windows 10:ssä ja 11:ssä

Älä missaa uutta versiota!

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle, niin lähetämme sinulle sähköpostin, kun sovelluksemme uusi versio on ladattavissa.Sovelluksemme
Secret Disk
Prevent Restore
Secure Delete
Hyödyllistä tietoa
Unohditko aktivointiavaimen?
Yhtiö
Yksityisyys, evästeet ja hyvityskäytännöt
Ohjelmiston käyttöoikeussopimus
Sivustokartta indeksointiroboteille
Lue lisää sovelluksissamme käyttämistämme suojausstandardeista: