Meidän sovelluksemmeOta meihin yhteyttäJulkaisusuunnitelma
Tämä sivu on käännetty automaattisesti

Prevent Restore

KuvausKuvakaappauksialadataTiedotHistoria🚀 Versio Pro

Miksi päällekirjoitusjaksojen määrä on tärkeä?


Työn aikana sovelluksemme voi kirjoittaa väliaikaista dataa kerran jokaiseen levyn lohkoon tai toistaa kirjoitus useita kertoja samaan lohkoon. Sen jälkeen (joka tapauksessa) kaikki väliaikaiset tiedot poistetaan levytilan vapauttamiseksi. Joten miksi meillä on mahdollisuus korvata tiedot useita kertoja, jos ne joka tapauksessa poistetaan?

Monet levyt, joissa on sisäänrakennettu mikrosiru, joka ohjaa luku-kirjoitustoimintoja sisäisen välimuistijärjestelmän avulla. Tämä itse levyn sisällä sijaitseva laitteisto ei liity emolevyyn, prosessoriin tai käyttöjärjestelmääsi ja toimii itsenäisesti.

Joissakin harvinaisissa tapauksissa jotkut sirut voivat tallentaa nykyisen kirjoitustoiminnon välimuistiin ja jos toinen tulee heti sen jälkeen - poisto - ne voivat jättää ensimmäisen kirjoittamisen huomioimatta, koska se poistetaan joka tapauksessa. Ja jos sirun logiikka on asetettu kuvatulla tavalla - tietoja ei todellakaan kirjoiteta, vaan vain raportoidaan kirjoitettuna.

Voi olla muitakin skenaarioita, se on vain esimerkki, mutta ongelma on sama - tietoja ei kirjoitettaisi ennen poistamista.

Levyn mikrosirun logiikka vaihtelee valmistajasta toiseen, ja on vaikea ennustaa tai tietää, kuinka levyn välimuistiohjelmisto todella kirjoittaa tiedot. Hyvä uutinen, että tämä ongelma tapahtui hyvin harvoin ja pienillä dataosilla.

Tällaisten ongelmien estämiseksi kaikki turvallisuusvirastot suosittelevat tietojen päällekirjoittamista useita kertoja. Tavallinen suositus on 3 - 7. Vainoharhaisissa tapauksissa jopa 40.

Omissa testeissämme jopa 1 sykli riitti aina. Emme ole koskaan kohdanneet tätä ongelmaa vuoden 2008 jälkeen.


Kuinka tyhjentää MFT-taulukon sisältö?
Miksi poistetut tiedostot voidaan edelleen palauttaa?
Miksi päällekirjoitusjaksojen määrä on tärkeä?
Kuinka poistaa automaattiset päivitykset käytöstä Windows 10:ssä ja 11:ssä
Miksi MFT-taulukon tyhjennysvaihtoehto on tärkeä ja aina käytössä?

Älä missaa uutta versiota!

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle, niin lähetämme sinulle sähköpostin, kun sovelluksemme uusi versio on ladattavissa.Sovelluksemme
Secret Disk
Prevent Restore
Secure Delete
Hyödyllistä tietoa
Unohditko aktivointiavaimen?
Yhtiö
Yksityisyys, evästeet ja hyvityskäytännöt
Ohjelmiston käyttöoikeussopimus
Sivustokartta indeksointiroboteille
Lue lisää sovelluksissamme käyttämistämme suojausstandardeista: