Οι εφαρμογές μαςΕπικοινωνήστε μαζί μαςΣχέδιο εκδόσεων
Αυτή η σελίδα έχει μεταφραστεί αυτόματα

Επιλέξτε τη Νέα σας εφαρμογήSecret Disk

Δημιουργεί έναν πρόσθετο μυστικό δίσκο που προστατεύεται με κωδικό πρόσβασης
Αυτή η εφαρμογή δημιουργεί έναν επιπλέον δίσκο στον υπολογιστή σας χωρίς επιπλέον μορφοποίηση. Είναι ένα ειδικό είδος δίσκου, που μπορεί να εμφανιστεί και να εξαφανιστεί στο σύστημά σας με ένα μόνο κλικ. Η πρόσβαση σε αυτόν τον δίσκο μπορεί να προστατευτεί με έναν κωδικό πρόσβασης που τον καθιστά πολύ ιδιωτικό χώρο αποθήκευσης για τα αρχεία και τους φακέλους σας. Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος ο δίσκος κλειδώνει και εξαφανίζεται αυτόματα. Ενώ ο δίσκος είναι ανοιχτός, μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε ως κανονικό δίσκο, υποστηρίζει όλες τις τυπικές λειτουργίες δίσκου και υποστηρίζεται από όλες τις άλλες εφαρμογές.

Μάθετε περισσότεραΓρήγορη λήψη

Prevent Restore

Κάνει τα διαγραμμένα αρχεία και φακέλους μη ανακτήσιμα
Όταν διαγράφετε ένα αρχείο (ή αδειάζετε τον Κάδο Ανακύκλωσης), απλώς επισημαίνεται ως διαγραμμένο και εξαφανίζεται από την Εξερεύνηση των Windows. Αλλά τα περιεχόμενα του διαγραμμένου αρχείου εξακολουθούν να υπάρχουν στο δίσκο και μπορούν εύκολα να ανακτηθούν ακόμη και μετά από πολλά χρόνια. Η εφαρμογή μας θα διαγράψει το περιεχόμενο των ήδη διαγραμμένων αρχείων με μερικά εύκολα βήματα. Η ανάκαμψη θα είναι αδύνατη.

Μάθετε περισσότεραΓρήγορη λήψη

Secure Delete

Διαγράφει με ασφάλεια επιλεγμένα αρχεία απευθείας, χωρίς πιθανότητα ανάκτησης
Οποιαδήποτε διαγραμμένα αρχεία μπορούν να ανακτηθούν ακόμη και μετά το άδειασμα του Κάδου Ανακύκλωσης. Η εφαρμογή μας θα σας επιτρέψει να διαγράψετε τα αρχεία με ασφάλεια, ώστε κανείς να μην μπορεί να τα επαναφέρει. Η εφαρμογή περιλαμβάνει πολλούς παγκοσμίου φήμης αλγόριθμους ασφαλείας και μπορεί να επεξεργαστεί έως και 40 περάσματα αντικαθιστώμενων δεδομένων σε διαγραμμένα δεδομένα.

Μάθετε περισσότεραΓρήγορη λήψη
Μην χάσετε τη νέα έκδοση!

Εισαγάγετε τη διεύθυνση email σας παρακάτω και θα σας στείλουμε ένα email όταν μια νέα έκδοση της εφαρμογής μας θα είναι διαθέσιμη για λήψη.Οι εφαρμογές μας
Secret Disk
Prevent Restore
Secure Delete
Χρήσιμες πληροφορίες
Ξεχάσατε ένα κλειδί ενεργοποίησης;
Εταιρία
Πολιτικές απορρήτου, cookies και επιστροφής χρημάτων
Συμφωνία άδειας χρήσης λογισμικού
Χάρτης ιστότοπου για προγράμματα ανίχνευσης ιστού
Μάθετε περισσότερα σχετικά με τα πρότυπα ασφαλείας που χρησιμοποιούμε στις εφαρμογές μας: