Οι εφαρμογές μαςΕπικοινωνήστε μαζί μαςΣχέδιο εκδόσεων
Αυτή η σελίδα έχει μεταφραστεί αυτόματα

Secret Disk

ΠεριγραφήΣτιγμιότυπα οθόνηςΚατεβάστεΠληροφορίεςΙστορία

Πώς λειτουργεί ο μυστικός δίσκος;


Η εφαρμογή μας δεν μορφοποιεί ούτε αλλάζει τα υπάρχοντα διαμερίσματα του δίσκου σας. Δεν χρειάζεται να διαμορφώσετε τίποτα. Η εφαρμογή μας δημιουργεί εικονικό δίσκο κατά παραγγελία με ένα κλικ του ποντικιού, χρησιμοποιώντας τις τεχνικές και τα πρότυπα της Microsoft. Φυσικά, αυτός ο δίσκος δεν υπάρχει καθόλου και το λειτουργικό σύστημα των Windows τον "βλέπει" προσωρινά μέχρι την επανεκκίνηση ή τον τερματισμό λειτουργίας του. Ή μέχρι να κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο του δίσκου" στην εφαρμογή μας.

Ωστόσο, τυχόν αρχεία που θα αποθηκεύσετε σε αυτόν τον δίσκο δεν θα διαγραφούν, ακόμη και όταν ο δίσκος εξαφανιστεί.

Ο ελεύθερος χώρος για τον μυστικό δίσκο θα ληφθεί κατόπιν αιτήματος από τον ελεύθερο χώρο του δίσκου συστήματος. Γι' αυτό δεν χρειάζεται να διαμορφώσετε τίποτα για να δημιουργήσετε μυστικό δίσκο. Από την άλλη πλευρά, θυμηθείτε, εάν μορφοποιήσετε το δίσκο συστήματος, θα καταστρέψετε και το περιεχόμενο του μυστικού δίσκου.

Ο μυστικός δίσκος είναι ένας δίσκος μόνο για έναν χρήστη. Σε αντίθεση με άλλους δίσκους, στους οποίους μπορούν να περιηγηθούν όλοι οι χρήστες του υπολογιστή σας, ο μυστικός δίσκος μπορεί να περιηγηθεί μόνο από έναν χρήστη που έφτιαξε το δίσκο.

Μπορείτε να περιορίσετε την πρόσβαση στον μυστικό δίσκο με κωδικό πρόσβασης. Λάβετε υπόψη ότι δεν κρυπτογραφούμε αρχεία στον μυστικό δίσκο. Υποθέτουμε ότι έχετε ήδη ενεργοποιήσει κάποιο είδος κρυπτογράφησης δίσκου για το δίσκο συστήματος (για παράδειγμα, BitLocker ) και δεν θέλουμε να κάνουμε διπλή εργασία (επίσης η παράλληλη κρυπτογράφηση μπορεί να προκαλέσει προβλήματα). Εάν δεν έχετε ήδη κρυπτογράφηση δίσκου - θα πρέπει να σκεφτείτε να έχετε μια τώρα.


Πώς λειτουργεί ο μυστικός δίσκος;
Πώς να κρύψετε την ίδια την εφαρμογή;
Εγγυόμαστε κορυφαίο απόρρητο και κανένα spamming
Βοηθήστε μας να μεταφράσουμε για άτομα από τη χώρα σας
Πώς να απενεργοποιήσετε τις αυτόματες ενημερώσεις στα Windows 10 και 11

Μην χάσετε τη νέα έκδοση!

Εισαγάγετε τη διεύθυνση email σας παρακάτω και θα σας στείλουμε ένα email όταν μια νέα έκδοση της εφαρμογής μας θα είναι διαθέσιμη για λήψη.Οι εφαρμογές μας
Secret Disk
Prevent Restore
Secure Delete
Χρήσιμες πληροφορίες
Ξεχάσατε ένα κλειδί ενεργοποίησης;
Εταιρία
Πολιτικές απορρήτου, cookies και επιστροφής χρημάτων
Συμφωνία άδειας χρήσης λογισμικού
Χάρτης ιστότοπου για προγράμματα ανίχνευσης ιστού
Μάθετε περισσότερα σχετικά με τα πρότυπα ασφαλείας που χρησιμοποιούμε στις εφαρμογές μας: