Οι εφαρμογές μαςΕπικοινωνήστε μαζί μαςΣχέδιο εκδόσεων
Αυτή η σελίδα έχει μεταφραστεί αυτόματα

Prevent Restore

ΠεριγραφήΣτιγμιότυπα οθόνηςΚατεβάστεΠληροφορίεςΙστορία🚀 Εκδοχή Pro

Γιατί είναι σημαντικός ο αριθμός των κύκλων αντικατάστασης;


Κατά τη διάρκεια της εργασίας, η εφαρμογή μας μπορεί να γράψει προσωρινά δεδομένα μία φορά σε κάθε μπλοκ στο δίσκο ή μπορεί να επαναλάβει την εγγραφή πολλές φορές στο ίδιο μπλοκ. Μετά από αυτό (ούτως ή άλλως) όλα τα προσωρινά δεδομένα θα διαγραφούν για να ελευθερωθεί χώρος στο δίσκο. Λοιπόν, γιατί έχουμε την επιλογή να αντικαταστήσουμε τα δεδομένα πολλές φορές, αν ούτως ή άλλως θα διαγραφούν;

Πολλοί δίσκοι είναι εξοπλισμένοι με ενσωματωμένο μικροτσιπ που ελέγχει τις λειτουργίες ανάγνωσης-εγγραφής χρησιμοποιώντας εσωτερικό σύστημα προσωρινής αποθήκευσης. Αυτό το υλικό που βρίσκεται μέσα στον ίδιο τον δίσκο, δεν σχετίζεται με τη μητρική πλακέτα, τον επεξεργαστή ή το λειτουργικό σας σύστημα και λειτουργεί ανεξάρτητα.

Σε ορισμένες σπάνιες περιπτώσεις, ορισμένα τσιπ μπορούν να αποθηκεύσουν την τρέχουσα λειτουργία εγγραφής στην προσωρινή μνήμη και εάν έρχεται κάποια άλλη αμέσως μετά - διαγραφή - μπορούν να αγνοήσουν την πρώτη εγγραφή, αφού ούτως ή άλλως θα διαγραφεί. Και αν η λογική του τσιπ οριστεί όπως περιγράφεται - τα δεδομένα δεν θα γράφονται πραγματικά, αλλά θα αναφέρονται μόνο ως γραμμένα.

Θα μπορούσαν να είναι άλλα σενάρια, είναι απλώς ένα δείγμα, αλλά το θέμα είναι το ίδιο - τα δεδομένα δεν θα εγγραφούν πραγματικά πριν από τη διαγραφή.

Η λογική του μικροτσιπ του δίσκου αλλάζει από κατασκευαστή σε κατασκευαστή και είναι δύσκολο να προβλέψουμε ή να γνωρίζουμε πώς το λογισμικό προσωρινής αποθήκευσης του δίσκου εγγράφει πραγματικά τα δεδομένα. Καλά νέα, ότι αυτό το ζήτημα συνέβη πολύ σπάνια και με μικρά τμήματα δεδομένων.

Για την αποφυγή τέτοιων ζητημάτων, όλες οι υπηρεσίες ασφαλείας συνιστούν την αντικατάσταση δεδομένων πολλές φορές. Η συνήθης σύσταση είναι από 3 έως 7. Για παρανοϊκές περιπτώσεις έως 40.

Στις δικές μας δοκιμές ακόμα και 1 κύκλος ήταν πάντα αρκετός. Δεν αντιμετωπίσαμε ποτέ αυτό το θέμα από το 2008.


Πώς αυτή η εφαρμογή μπορεί να αποτρέψει την ανάκτηση των διαγραμμένων αρχείων;
Ποια πρότυπα ασφαλείας εφαρμόζονται στις εφαρμογές μας;
Γιατί είναι σημαντικός ο αριθμός των κύκλων αντικατάστασης;
Γιατί η επιλογή εκκαθάρισης του πίνακα MFT είναι σημαντική και πάντα ενεργοποιημένη;
Εγγυόμαστε κορυφαίο απόρρητο και κανένα spamming

Μην χάσετε τη νέα έκδοση!

Εισαγάγετε τη διεύθυνση email σας παρακάτω και θα σας στείλουμε ένα email όταν μια νέα έκδοση της εφαρμογής μας θα είναι διαθέσιμη για λήψη.Οι εφαρμογές μας
Secret Disk
Prevent Restore
Secure Delete
Χρήσιμες πληροφορίες
Ξεχάσατε ένα κλειδί ενεργοποίησης;
Εταιρία
Πολιτικές απορρήτου, cookies και επιστροφής χρημάτων
Συμφωνία άδειας χρήσης λογισμικού
Χάρτης ιστότοπου για προγράμματα ανίχνευσης ιστού
Μάθετε περισσότερα σχετικά με τα πρότυπα ασφαλείας που χρησιμοποιούμε στις εφαρμογές μας: