Οι εφαρμογές μαςΕπικοινωνήστε μαζί μαςΣχέδιο εκδόσεων
Αυτή η σελίδα έχει μεταφραστεί αυτόματα

Prevent Restore

ΠεριγραφήΣτιγμιότυπα οθόνηςΚατεβάστεΠληροφορίεςΙστορία🚀 Εκδοχή Pro

Γιατί εξακολουθούν να μπορούν να ανακτηθούν τα διαγραμμένα αρχεία;


Το περιεχόμενο του αρχείου βρίσκεται σε μπλοκ στον σκληρό σας δίσκο. Αυτά τα μπλοκ μπορούν να βρίσκονται ένα προς ένα ή σε διαφορετικά σημεία του δίσκου. Τοποθεσίες μπλοκ για κάθε αρχείο που καταγράφονται σε μια ειδική βάση δεδομένων συστήματος που ονομάζεται Master File Table ή MFT. Όταν αποκτάτε πρόσβαση σε κάποιο αρχείο, τα Windows γνωρίζουν τις τοποθεσίες των περιεχομένων του απλώς με την πρόσβαση σε αυτήν τη βάση δεδομένων. Λάβετε υπόψη ότι το αρχείο ενδέχεται να ανασυγκροτηθεί και το περιεχόμενό του μπορεί να εξαπλωθεί γύρω από το δίσκο.

Όταν διαγράφετε ένα αρχείο (μετά το άδειασμα του Κάδου Ανακύκλωσης) δεν αφαιρείται φυσικά από το δίσκο. Αντί για αυτό, τα Windows επισημαίνουν μόνο το αρχείο ως "διαγραμμένο" στον Master File Table . Τα μπλοκ "διαγραμμένου" αρχείου γίνονται διαθέσιμα ως ελεύθερος χώρος (που εξακολουθεί να περιέχει περιεχόμενο παλιού αρχείου) και τα Windows μπορούν να γράψουν σε αυτά τα μπλοκ τυχόν νέα δεδομένα. Το περιεχόμενο μικρών αρχείων δεν θα τοποθετηθεί καθόλου στα μπλοκ του δίσκου, αντί για αυτό, μικρά αρχεία που αποθηκεύονται απευθείας στο MFT, για γρήγορη πρόσβαση.

Έτσι λειτουργεί το λειτουργικό σύστημα Windows.

Οποιοσδήποτε μπορεί να έχει πρόσβαση στα διαγραμμένα αρχεία απλώς επισημαίνοντας το διαγραμμένο αρχείο ως "υπάρχον" στο MFT. Αυτό θα "ανακτήσει" τα διαγραμμένα αρχεία, ανεξάρτητα από το πότε διαγράφηκαν - πριν από μια μέρα ή πριν από λίγα χρόνια. Αιτία, εάν τα μπλοκ του αρχείου δεν αντικαταστάθηκαν από ένα νέο αρχείο.

Συχνά, τα περιεχόμενα του διαγραμμένου αρχείου μπορούν να αντικατασταθούν μερικώς από νέα δεδομένα και σε αυτήν την περίπτωση μπορούμε να επαναφέρουμε μόνο εν μέρει το διαγραμμένο αρχείο.

Για να επαναφέρετε το διαγραμμένο αρχείο δεν χρειάζεται να είστε πράκτορας του FBI. Έχουμε πολλές εφαρμογές στην αγορά που θα το κάνουν για εσάς με λίγα κλικ.


Γιατί είναι σημαντικός ο αριθμός των κύκλων αντικατάστασης;
Βοηθήστε μας να μεταφράσουμε για άτομα από τη χώρα σας
Εγγυόμαστε κορυφαίο απόρρητο και κανένα spamming
Γιατί εξακολουθούν να μπορούν να ανακτηθούν τα διαγραμμένα αρχεία;
Πώς να απενεργοποιήσετε τις αυτόματες ενημερώσεις στα Windows 10 και 11

Μην χάσετε τη νέα έκδοση!

Εισαγάγετε τη διεύθυνση email σας παρακάτω και θα σας στείλουμε ένα email όταν μια νέα έκδοση της εφαρμογής μας θα είναι διαθέσιμη για λήψη.Οι εφαρμογές μας
Secret Disk
Prevent Restore
Secure Delete
Χρήσιμες πληροφορίες
Ξεχάσατε ένα κλειδί ενεργοποίησης;
Εταιρία
Πολιτικές απορρήτου, cookies και επιστροφής χρημάτων
Συμφωνία άδειας χρήσης λογισμικού
Χάρτης ιστότοπου για προγράμματα ανίχνευσης ιστού
Μάθετε περισσότερα σχετικά με τα πρότυπα ασφαλείας που χρησιμοποιούμε στις εφαρμογές μας: