Οι εφαρμογές μαςΕπικοινωνήστε μαζί μαςΣχέδιο εκδόσεων
Αυτή η σελίδα έχει μεταφραστεί αυτόματα

Εγγυόμαστε κορυφαίο απόρρητο και κανένα spamming


Όταν εγγραφείτε στη δωρεάν υπηρεσία ειδοποιήσεων μέσω email, θα μας δώσετε τη διεύθυνση email σας. Αυτά είναι προσωπικά στοιχεία και παρακάτω εξηγούμε πώς θα τα χρησιμοποιήσουμε. Επειδή το απόρρητο είναι σημαντικό.

Πρώτα απ 'όλα, η διεύθυνση email σας θα αποθηκευτεί στον διακομιστή μας που βρίσκεται στις ΗΠΑ. Δεύτερον, μόνο δύο εξουσιοδοτημένα άτομα έχουν πρόσβαση σε ιδιωτικά δεδομένα σε αυτόν τον διακομιστή. Αυτά είναι το προσωπικό μας. Και μόνο όταν χρειάζεται κάποια συντήρηση, όχι συνεχώς. Καταγράφηκε οποιαδήποτε πρόσβαση.

Δεν μοιραζόμαστε, ανταλλάσσουμε ή πουλάμε διευθύνσεις email που μας παρέχουν οι άνθρωποι. Εγγυημένα. Αυτό σημαίνει ότι δίνετε τη διεύθυνσή σας μόνο σε εμάς και μόνο σε εμάς. Κανείς δεν θα μάθει.

Κάθε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από εμάς θα περιέχει πληροφορίες μόνο για τις ζητούμενες υπηρεσίες, δεν θα περιλαμβάνει προώθηση άλλων προϊόντων ή υπηρεσιών.

Κάθε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από εμάς θα έχει έναν σύνδεσμο στο κάτω μέρος του μηνύματος για να διαμορφώσετε ή να ακυρώσετε τη συνδρομή σας. Εάν κάνετε κλικ σε αυτό, θα μπορείτε να αλλάξετε ορισμένες προτιμήσεις, συμπεριλαμβανομένης της γλώσσας των μελλοντικών μηνυμάτων. Ή μπορείτε να ακυρώσετε εντελώς τη συνδρομή σας.

Οποιοδήποτε αίτημα ακύρωσης θα διεκπεραιωθεί αμέσως, ωστόσο, ενδέχεται να λάβετε κάποια μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από εμάς εντός 3 ημερών μετά την ακύρωση, επειδή η ουρά email μπορεί να είναι πολύ μεγάλη.

Μετά την ακύρωση της συνδρομής σας, η διεύθυνση email σας θα επισημανθεί στη βάση δεδομένων μας ως "απενεργοποιημένη" για να αποφευχθούν τυχόν μελλοντικές αποστολές. Ωστόσο, μπορείτε να εγγραφείτε ξανά οποιαδήποτε στιγμή αργότερα. Εάν θέλετε η διεύθυνσή σας να αφαιρεθεί πλήρως από τη βάση δεδομένων μας, επικοινωνήστε μαζί μας.


Βοηθήστε μας να μεταφράσουμε για άτομα από τη χώρα σας
Γιατί είναι σημαντικός ο αριθμός των κύκλων αντικατάστασης; (Prevent Restore)
Πώς αυτή η εφαρμογή μπορεί να αποτρέψει την ανάκτηση των διαγραμμένων αρχείων; (Prevent Restore)
Πώς να κρύψετε την ίδια την εφαρμογή; (Secret Disk)
Εγγυόμαστε κορυφαίο απόρρητο και κανένα spamming

Μην χάσετε τη νέα έκδοση!

Εισαγάγετε τη διεύθυνση email σας παρακάτω και θα σας στείλουμε ένα email όταν μια νέα έκδοση της εφαρμογής μας θα είναι διαθέσιμη για λήψη.Οι εφαρμογές μας
Secret Disk
Prevent Restore
Secure Delete
Χρήσιμες πληροφορίες
Ξεχάσατε ένα κλειδί ενεργοποίησης;
Εταιρία
Πολιτικές απορρήτου, cookies και επιστροφής χρημάτων
Συμφωνία άδειας χρήσης λογισμικού
Χάρτης ιστότοπου για προγράμματα ανίχνευσης ιστού
Μάθετε περισσότερα σχετικά με τα πρότυπα ασφαλείας που χρησιμοποιούμε στις εφαρμογές μας: