Οι εφαρμογές μαςΕπικοινωνήστε μαζί μαςΣχέδιο εκδόσεων
Αυτή η σελίδα έχει μεταφραστεί αυτόματα

Secret Disk

ΠεριγραφήΣτιγμιότυπα οθόνηςΚατεβάστεΠληροφορίεςΙστορία

Πώς να κρύψετε την ίδια την εφαρμογή;


Σε ορισμένες περιπτώσεις, δεν χρειάζεται να κρύψετε μόνο τον μυστικό δίσκο και όλα τα περιεχόμενά του, αλλά θα θέλατε να κρύψετε την ίδια την εφαρμογή για να αποτρέψετε τους ανθρώπους να μαντέψουν (να πάρουν ιδέα) ότι έχετε κάτι να κρύψετε.

Λάβετε υπόψη ότι είναι αδύνατο να αποκρύψετε εντελώς μια εφαρμογή. Αλλά έχουμε ήδη κάνει πολλά για να προστατεύσουμε το απόρρητό σας.

Από προεπιλογή, οι εφαρμογές μας είναι εγκατεστημένες στον φάκελο χρήστη (διατίθεται μόνο για τον τρέχοντα χρήστη), όχι στο φάκελο των αρχείων προγράμματος (διαθέσιμο για όλους τους χρήστες). Έτσι, άλλοι χρήστες του υπολογιστή σας δεν θα γνωρίζουν ότι έχετε εγκαταστήσει την εφαρμογή μας, καθώς δεν βρίσκεται στον κοινό φάκελο αρχείων προγράμματος.

Οι εφαρμογές μας είναι εγκατεστημένες στο φάκελο "LocalAppData" του χρήστη, ο οποίος δεν περιηγείται από τον χρήστη σε κανένα κανονικό σενάριο. Μόνο αν γνωρίζετε ότι η εφαρμογή μας υπάρχει και θα την αναζητήσετε ρητά, τότε θα τη βρείτε.

Το μόνο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να αφαιρέσετε τις συντομεύσεις για την εφαρμογή μας από την επιφάνεια εργασίας σας και από το μενού των Windows. Αλλά περιμένετε... Εάν καταργηθούν όλες οι συντομεύσεις, πώς ξεκινάτε την εφαρμογή μας; Πάρτε μια συντόμευση από την επιφάνεια εργασίας και απλώς μετακινήστε την σε κάποια άλλη θέση στον υπολογιστή σας, την οποία μόνο εσείς γνωρίζετε. Μπορείτε ακόμη και να το μετονομάσετε. Θα μπορείτε να εκκινήσετε την εφαρμογή μας από εκεί.

Μετά από αυτό, μπορείτε να αφαιρέσετε όλες τις άλλες συντομεύσεις (και τις επιλογές μενού των Windows) κάνοντας κλικ σε αυτές με το δεξί κουμπί του ποντικιού σας και επιλέγοντας "Διαγραφή".

Λάβετε υπόψη ότι η εφαρμογή μας θα εμφανίσει ένα αναδυόμενο παράθυρο κατά την εκκίνηση του λειτουργικού συστήματος Windows σε περίπτωση που υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις. Αυτή η επιλογή δεν μπορεί να απενεργοποιηθεί.


Πώς να κρύψετε την ίδια την εφαρμογή;
Πώς λειτουργεί ο μυστικός δίσκος;
Εγγυόμαστε κορυφαίο απόρρητο και κανένα spamming
Ποια πρότυπα ασφαλείας εφαρμόζονται στις εφαρμογές μας;
Πώς να απενεργοποιήσετε τις αυτόματες ενημερώσεις στα Windows 10 και 11

Μην χάσετε τη νέα έκδοση!

Εισαγάγετε τη διεύθυνση email σας παρακάτω και θα σας στείλουμε ένα email όταν μια νέα έκδοση της εφαρμογής μας θα είναι διαθέσιμη για λήψη.Οι εφαρμογές μας
Secret Disk
Prevent Restore
Secure Delete
Χρήσιμες πληροφορίες
Ξεχάσατε ένα κλειδί ενεργοποίησης;
Εταιρία
Πολιτικές απορρήτου, cookies και επιστροφής χρημάτων
Συμφωνία άδειας χρήσης λογισμικού
Χάρτης ιστότοπου για προγράμματα ανίχνευσης ιστού
Μάθετε περισσότερα σχετικά με τα πρότυπα ασφαλείας που χρησιμοποιούμε στις εφαρμογές μας: