Vores appsKontakt osPlan over udgivelser
Denne side er blevet oversat automatisk

Vælg din nye appSecret Disk

Opretter en ekstra adgangskodebeskyttet hemmelig disk
Denne app opretter en ekstra disk på din computer uden ekstra formatering. Det er en speciel slags disk, der kan dukke op og forsvinde i dit system med blot et enkelt klik. Adgang til denne disk kan beskyttes med en adgangskode, som gør den meget privat opbevaring af dine filer og mapper. I tilfælde af strømsvigt låser disken og forsvinder automatisk. Mens disken er åben, kan du bruge den som en normal disk, den understøtter alle standard diskoperationer og understøttes af alle andre apps.

Find ud af mereHurtig download

Prevent Restore

Gør slettede filer og mapper uoprettelige
Når du sletter en fil (eller tømmer papirkurven), bliver den bare markeret som slettet og forsvinder fra Windows Stifinder. Men indholdet af slettede filer findes stadig på disken og kan nemt gendannes selv efter mange år. Vores applikation vil slette indholdet af allerede slettede filer i nogle få nemme trin. Genopretning vil være umulig.

Find ud af mereHurtig download

Secure Delete

Sletter sikkert valgte filer direkte, uden chance for gendannelse
Alle slettede filer kan gendannes, selv efter tømning af papirkurven. Vores app giver dig mulighed for sikker sletning af filer direkte, så ingen vil være i stand til at gendanne dem. Applikationen omfatter adskillige verdenskendte sikkerhedsalgoritmer og kan behandle op til 40 gange overskrivninger over slettede data.

Find ud af mereHurtig download
Gå ikke glip af ny version!

Indtast din e-mailadresse nedenfor, og vi sender dig en e-mail, når en ny version af vores app vil være tilgængelig til download.Vores apps
Secret Disk
Prevent Restore
Secure Delete
Nyttig information
Har du glemt en aktiveringsnøgle?
Selskab
Privatliv, cookies og refusionspolitikker
Software licensaftale
Sitemap til webcrawlere
Få mere at vide om sikkerhedsstandarder, som vi bruger i vores apps: