Vores appsKontakt osPlan over udgivelser
Denne side er blevet oversat automatisk

Hjælp os med at oversætte for folk fra dit land


Som du måske bemærker, har vores app over 30 sprog, men mange af dem er blevet oversat ved hjælp af automatisk oversætter. Nogle oversættelser er således svære at læse for mennesker, fordi maskinens oversættelse normalt "så sådan".

Du kan hjælpe folk fra dit land ved at oversætte vores app til dit eget sprog. Det er en almindelig praksis over internettet, og det vil kun tage en time af din tid.

Alt, hvad du har brug for, er allerede placeret i mappen med programfiler, hvor vores app er installeret på din computer. I de to undermapper:
• Framework\Languages
• Application\Languages

Du vil se mange tekstfiler der. Find den til dit sprog, åbn den ved hjælp af Notesblok og rediger den som sædvanlig tekst.

Særlige bemærkninger:

Sprogfiler er ini-filer. Hver sætning placeret på hver egen linje, bryd ikke linjen, selvom den er for lang. Oversæt IKKE første del af linjen (venstre del), den er adskilt fra oversættelsen (højre del) med det samme "="-tegn.

Vi beder dig kraftigt om at kontakte os først før oversættelse, da nogle sprog måske allerede er i gang, så du behøver ikke at udføre dette arbejde to gange.

Bemærk venligst, at vi på nuværende tidspunkt ikke er i stand til at betale dig for dette arbejde, fordi apps er 99% gratis.


Hvorfor kan slettede filer stadig gendannes? (Prevent Restore)
Sådan deaktiveres automatiske opdateringer i Windows 10 og 11
Hvorfor er muligheden for at rense MFT-bordet vigtig og altid aktiveret? (Prevent Restore)
Hvordan fungerer den hemmelige disk? (Secret Disk)
Hjælp os med at oversætte for folk fra dit land

Gå ikke glip af ny version!

Indtast din e-mailadresse nedenfor, og vi sender dig en e-mail, når en ny version af vores app vil være tilgængelig til download.Vores apps
Secret Disk
Prevent Restore
Secure Delete
Nyttig information
Har du glemt en aktiveringsnøgle?
Selskab
Privatliv, cookies og refusionspolitikker
Software licensaftale
Sitemap til webcrawlere
Få mere at vide om sikkerhedsstandarder, som vi bruger i vores apps: