Vores appsKontakt osPlan over udgivelser
Denne side er blevet oversat automatisk

Secret Disk

BeskrivelseSkærmbillederHentInformationHistorie

Hvordan skjuler man selve applikationen?


I nogle tilfælde skal du skjule ikke bare hemmelig disk og alt dets indhold, men du vil gerne skjule selve applikationen for at forhindre folk i selv at gætte (få et fingerpeg), at du har noget at skjule.

Bemærk venligst, at det er umuligt at skjule en app helt. Men vi har allerede gjort meget for at beskytte dit privatliv.

Som standard er vores apps installeret i brugermappen (kun tilgængelig for den nuværende bruger), ikke i mappen med programfiler (tilgængelig for alle brugere). Således vil andre brugere af din computer ikke vide, at du har vores app installeret, da den ikke er i mappen med almindelige programfiler.

Vores apps er installeret i brugerens "LocalAppData"-mappe, som ikke gennemses af brugeren i nogen almindelige scenarier. Kun hvis du ved, at vores app eksisterer, og du vil søge eksplicit efter den, så finder du den.

Den eneste ting, du skal gøre, er at fjerne genveje til vores app fra dit skrivebord og fra Windows-menuen. Men vent... Hvis alle genveje bliver fjernet, hvordan starter du så vores app? Tag en genvej fra skrivebordet, og flyt den til et andet sted på din pc, som kun du kender. Du kan endda omdøbe den. Du vil være i stand til at starte vores app derfra.

Derefter kan du fjerne alle andre genveje (og Windows-menuindstillinger) ved at klikke på dem med højre museknap og vælge "Slet".

Husk, at vores app vil popup et vindue på Windows OS opstart i tilfælde af eventuelle opdateringer vil være tilgængelige. Denne indstilling kan ikke deaktiveres.


Vi garanterer top privatliv og ingen spamming
Hvordan fungerer den hemmelige disk?
Hvilke sikkerhedsstandarder er implementeret i vores apps?
Sådan deaktiveres automatiske opdateringer i Windows 10 og 11
Hjælp os med at oversætte for folk fra dit land

Gå ikke glip af ny version!

Indtast din e-mailadresse nedenfor, og vi sender dig en e-mail, når en ny version af vores app vil være tilgængelig til download.Vores apps
Secret Disk
Prevent Restore
Secure Delete
Nyttig information
Har du glemt en aktiveringsnøgle?
Selskab
Privatliv, cookies og refusionspolitikker
Software licensaftale
Sitemap til webcrawlere
Få mere at vide om sikkerhedsstandarder, som vi bruger i vores apps: