Vores appsKontakt osPlan over udgivelser
Denne side er blevet oversat automatisk

Secret Disk

BeskrivelseSkærmbillederHentInformationHistorie

Opretter en hemmelig disk beskyttet af en adgangskode


Vores applikation opretter en speciel disk på din computer, som kan skjules helt. Du behøver ikke at omformatere dine eksisterende diske eller foretage ændringer i din nuværende konfiguration. En hemmelig disk vises og forsvinder med et enkelt klik.

En hemmelig disk er en speciel slags disk, og adgangen til den kan beskyttes med et kodeord. Det er et meget godt sted at gemme dine følsomme filer og mapper - en disk, der dukker op og forsvinder på et sekund, plus at den er beskyttet med en adgangskode. I nogle tilfælde har du dog ikke brug for denne ekstra beskyttelse, og du kan deaktivere denne funktion og bruge disken uden adgangskode.

Hent nu
Hvis du ved et uheld slukker din computer (eller i tilfælde af strømsvigt), vil den hemmelige disk blive låst automatisk. Alle filer vil være sikret, indtil du åbner disken igen. Mens den er åben, kan du bruge den hemmelige disk som enhver anden normal disk. Du kan kopiere, flytte og slette filer. Alle andre apps, som du måtte have installeret, understøtter vores hemmelige disk som en normal disk.

Hent nuGå ikke glip af ny version!

Indtast din e-mailadresse nedenfor, og vi sender dig en e-mail, når en ny version af vores app vil være tilgængelig til download.Vores apps
Secret Disk
Prevent Restore
Secure Delete
Nyttig information
Har du glemt en aktiveringsnøgle?
Selskab
Privatliv, cookies og refusionspolitikker
Software licensaftale
Sitemap til webcrawlere
Få mere at vide om sikkerhedsstandarder, som vi bruger i vores apps: